Посолството на Русия в България коментира във Фейсбук на Атанас

...
Посолството на Русия в България коментира във Фейсбук на Атанас
Коментари Харесай

Руското посолство се забавлява с поведението на уволнения шеф на ДАР, Атанасов

Посолството на Русия в България разяснява във Facebook на Атанас Атанасов , началник на Държавна организация разузнаване и неговите изказвания : За следващ път ставаме очевидци на занимателно държание на изгубили постове си български длъжностни лица , които изясняват своите оставки с нищо друго с изключение на подли интриги на " дългата ръка на Кремъл ". Руското посолство се забавлява с държанието на уволнения началник на ДАР, Атанасов

" Уважаеми господа, за какви ги мислете жителите на България в случай че смятате, че в тези плоски клишета някой към момента би могъл да повярва? Ако сте склонни да обвинявате в несполуките си съветски спецслужби, изумително е по какъв начин с толкоз лекомислен и непрофесионален метод въобще успяхте да работите в такива значими за страна ведомства ", написа съветското посолство.

Посолството изяснява, че " що се отнася до вашата сякаш " сполучлива битка с съветски шпиони ", която съществува единствено в болните ви мечти и безсъдържателни изказвания в медии и се свежда към изпъждане на дипломати от София и Москва, тук по-скоро става дума за героическата битка против здрав смисъл, в която еднопосочно печелите ".

Дипломатическата задача припомня, че " Русия е виновен, пълноправен и градивен сътрудник , който не се занимава с груба интервенция във вътрешните работи и с пробутване на своите ползи с помощ на съмнителни наказания. Стигаме до извода, че някои просто нямат храброст да признаят, че всички тези антируски нелепици не принасят на България нищо положително ".
 Бившият началник на ДАР видя дългата ръка на Кремъл в уволнението си
Бившият началник на ДАР видя дългата ръка на Кремъл в уволнението си

Призова идващото Народно събрание да стартира процедура по импийчмънт на президента

Припомняме, при встъпването в служба на служебния кабинет шефовете на спецслужбите , който съответствува със периода на работа на служебното държавно управление.

На 26 май от поста ръководител на Държавна организация " Национална сигурност " (ДАНС) бе също с декрет на президента Румен Радев.

Смените в управленията на службите, а и в структурите на Министерство на вътрешните работи най-вече за разкриването на съветските шпионски групи, работили у нас.

В последните месеци на държавното управление на Бойко Борисов беше.
 Борисов заподозря, че махат шефа на ДАНС поради разкритите съветски шпиони
Борисов заподозря, че махат шефа на ДАНС поради разкритите съветски шпиони

Той предвижда, че повече никой няма да разкрие съветски шпиони у нас
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР