Посолството на Русия у нас излезе с коментар по твърдението

...
Посолството на Русия у нас излезе с коментар по твърдението
Коментари Харесай

Русия се смее: Успешна борба с руски шпиони съществува само в болните ви фантазии

Посолството на Русия у нас излезе с коментар по изказванието на отстранения ръководител на Държавната организация " Разузнаване " Атанас Атанасов, че уволнението му е обвързвано с " дългата ръка на Кремъл ". Атанасов уточни, че е работил 27 години в името на България, а неговото премахване е обвързвано с сполучливата реализация против съветски шпиони у нас.

Ето какво написа представителството на Русия у нас:

" За следващ път ставаме очевидци на занимателно държание на изгубили постове си български длъжностни лица, които изясняват своите оставки с нищо друго с изключение на подли интриги на " дългата ръка на Кремъл ".

Уважаеми господа, за какви ги мислете жителите на България в случай че смятате, че в тези плоски клишета някой към момента би могъл да повярва? Ако сте склонни да обвинявате в несполуките си съветски спецслужби, изумително е по какъв начин с толкоз лекомислен и непрофесионален метод въобще успяхте да работите в такива значими за страна ведомства.

Що се отнася до вашата сякаш " сполучлива битка с съветски шпиони ", която съществува единствено в болните ви мечти и безсъдържателни изказвания в медии и се свежда към изпъждане на дипломати от София и Москва, тук по-скоро става дума за героическата битка против здрав смисъл, в която еднопосочно печелите.

Напомняме, че Русия е виновен, пълноправен и градивен сътрудник, който не се занимава с груба интервенция във вътрешните работи и с пробутване на своите ползи с помощ на съмнителни наказания. Стигаме до извода, че някои просто нямат храброст да признаят, че всички тези антируски нелепици не принасят на България нищо положително ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР