Посолството на Израел в България научи с голямо съжаление за

...
Посолството на Израел в България научи с голямо съжаление за
Коментари Харесай

Израел призова българските власти да разрешат случая с нападнатите туристи

Посолството на Израел в България научи с огромно страдание за случая с израелски туристи, станали жертва на нападателно държание от чиновник на хотел в курорта Слънчев бряг. (...) Вярваме, че локалните управляващи ще създадат всичко належащо за възобновяване на справедливостта. Засегнатите израелски жители към този момент са се прибрали в Израел. "

Това се споделя в формалната реакция на Виолет Дяченко, краткотрайно ръководещ дипломатическата задача и представител на посолството на Израел в България, във връзка случая, за който оповестиха първо израелски медии.

" Не би трябвало да забравяме, че туристите от Израел в България стават от ден на ден през последните години и сходни случаи не отразяват връзките сред хората от Държавата Израел и България, още по-малко отразяват все по-тесните връзки сред двете страни ", припомнят от посолството.

Дяченко благодари на Министерството на туризма на България " за незабавната му реакция ", както и на почетния консул на Израел в България – Орлин Мандов в Бургас, който оказва помощ на израелските туристи през цялата година.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР