Посмъртно ще наградим Красимир Узунов с най-високото отличие на Министерство

...
Посмъртно ще наградим Красимир Узунов с най-високото отличие на Министерство
Коментари Харесай

Награждават посмъртно собственика на агенция Фокус с най-високото отличие на МТ

Посмъртно ще наградим Красимир Узунов с най-високото отличие на Министерство на туризма. Това сподели за Агенция „ Фокус “ министърът на туризма Николина Ангелкова.
„ Загубата е извънредно тежка и неочаквана. Болката е огромна, тъй като Краси Узунов беше преди всичко страховит другар и човек, който постоянно се ангажираше както с проблемите на България, по този начин и с хубавите неща “, изясни тя. Относно бранш „ Туризъм “, министърът посочи, че Узунов се е старал да направи България прелестно място за живеене. „ Изключително огромен родолюбец, с огромно сърце. Дълбоко съм покрусена от тази загуба. С него с изключение на, че без време си отиде огромен експерт, си отива и един доста добър другар “, съобщи Ангелкова.
„ Посмъртно ще наградим господин Красимир Узунов с плакета на Министерство на туризма, който е най-високото отличие на институцията, за взаимната ни работа и за всичко, което е направил, с цел да подкрепи построяването на България като желана туристическа дестинация “, заяви министърът на туризма.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР