Последното предложение за вдигане на българското вето не е нищо

...
Последното предложение за вдигане на българското вето не е нищо
Коментари Харесай

Християн Мицкоски: Няма да променяме Конституцията за 750 семейства, които говорят български

Последното предложение за повдигане на българското несъгласие не е нищо друго с изключение на класическа асимилация на македонския народ и македонската еднаквост

Това сподели водачът на Вътрешна македонска революционна организация - ДПМНЕ в РСМ Християн Мицкоски в изявление за сръбска телевизия. Мицкоски даде изявлението на чист книжовен сръбски език, съобщи кореспондент на БГНЕС.

"Това последно предложение, което е на масата сега, не значи начало на договаряния, а е основано в Брюксел. Няма да променим Конституцията си за 750 фамилии, които приказват български език ", добавя Мицкоски.

БГНЕС напомня, че той е в основата на всички митинги с антибългарска устременост в последните дни, които доведоха и до голям брой конфликти с полицията. Ранени са и над 50 служители на реда.

"Френското предложение съдържа всички български претенции. Ние не можем да приемем това предложение нито като народ, нито като партия. А министър председателят Зоран Заев подписва всичко единствено с цел да оцелее още няколко месеца там, където е ", добави Мицкоски.

И прикани македонското държавно управление да се отдръпна, тъй като "проблемът на РСМ с България е проблем за целия Европейски Съюз ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР