Последното изследване на Медиана показва, че Има такъв народ изпреварва

...
Последното изследване на Медиана показва, че Има такъв народ изпреварва
Коментари Харесай

Алгафари: Mоето желание е БСП, ГЕРБ и ДПС да се обединят

 Последното проучване на " Медиана " демонстрира, че " ИТН " изпреварва с към 3% главните си съперници – ГЕРБ и Българска социалистическа партия, които са с на практика изравнени позиции. Такива резултати ли да чакаме на предварителните избори на 11 юли - коментирахме с PR експерта Нидал Алгафари в  " България заран ".

Според него това няма да бъде действителният резултат след вота, а са по-скоро данни на основата на ползи, които имат социолозите. 

" Тези хора в множеството случаи нямат структури в страната, това са по-скоро техни стремежи да се получат тези резултати и позволяват съдбовни неточности. Както при Георги Първанов, когато го избраха за президент. Даваха му второ-трето място ", напомни Алгафари.

" След 11 юли ще имаме постоянен кабинет, може служебният да се трансформира в постоянен ", предвижда PR специалистът. 

Алгафари е на мнение, че ГЕРБ са се трансформирали в жертва, а българският народ застава постоянно на страната на жертвите.  

" Дали ще бъде с няколко % нагоре или надолу, доста мъчно ще се образува държавно управление, то ще бъде още по-нестабилно, тъй като ще се образуват ползи. Стига се до раздаването на постове и всеки желае да назначи негови хора ", разяснява PR специалистът пред .

Той е уверен, че разкритията за злоупотреби при ръководството на ГЕРБ няма да повлияят на резултата от вота.

" Разкриване не значи, че това е правилно. Служебното държавно управление играе роля на избирателен щаб за подготовка на избори, които най-вероятно няма да са най-честните в нашата история. За да може да излезе министър с изказване, би трябвало да има доказателства. Във връзка с подслушванията - не чух нито един, който да е подслушван. Има интензивно подслушван и пасивно подслушван, би трябвало да се прави разлика ", посочи Алгафари. 

Той не вижда смисъл хората от листата с подслушвани лица да са били обект на внимание, тъй като те сами си споделят намерено всичко.  

" В България всеки счита, че го подслушват и го наблюдават и е доста важен, а то не е по този начин ", добави PR специалистът. 

Според него ще бъде мъчно сформирането на държавно управление.

" Моето вътрешно предпочитание е трите съществени партии - Българска социалистическа партия, ГЕРБ и Движение за права и свободи да се обединят. Имат задоволително готови хора, имат благоприятни условия да работят дружно като превъзмогнат егото на водачите си. Те са потвърдили, че носят отговорност ", разяснява Алгафари.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР