Последно време най-много се търсят смартфоните, които нямат или почти

...
Последно време най-много се търсят смартфоните, които нямат или почти
Коментари Харесай

AllCall MIX2 дава нова представа за безрамковите екрани

Последно време най-вече се търсят смарт телефоните, които нямат или съвсем нямат рамки към екрана на устройството. Целта е да се сътвори чувството, че в ръката си държите само екран и по този метод нищо не отвлича вашето внимание от показваното на екрана наличие. AllCall MIX2 е тъкмо подобен смарт телефон и предлага един в действителност безрамков екран.



Най-характерната специфичност на новия AllCall MIX2 е екранът, който покрива на процедура целия челен панел, има размер на диагонала 5,99 инча и съответствие на страните 18:9, сходно на екраните в смарт телефоните на Samsung и XiaoMi от висок клас. Дисплеят има висока бляскавост, резолюция 2160х1080 пиксела и е затрупан от пласт 2.5D извито стъкло. Ъглите са заоблени и има единствено намек за рамка освен в профил на екрана, само че и от горната страна и изпод. Дисплеят покрива 90% от NTSC цветовото пространство, оптималната бляскавост доближава 450 кандела на квадратен метър, а плътността на пикелите е 403 ppi. Възпроизвежданите цветове са доста наситени, приятни за гледане и цветните изображения наподобяват като същински. Технологиите IPS и TFT дават опция да се насладите на реалистични FHD картини във всяко отношение.



Ако си търсите нов смарт телефон, евентуално търсите в действителност безрамков екран, тъй като такива са днешните пазарни трендове. AllCall MIX2 е първият смарт телефон на компанията и предлага всички екстри, които бихте очаквали от флагмански телефон на 2018 година. Не единствено „безкраен“ екран със съответствие на страните 18:9, само че и мощния процесор Helio P23, бързо безжично зареждане и огромен потенциал на паметта (6 GB + 128 GB). Всичко това трансформира новия смарт телефон в един същински пазарен звяр.



По-подробна и настояща информация можете да получите в формалния уебсайт на производителя, още повече, че се предлага изненада: при повече интензивност, можете да получите един чисто нов безвъзмезден AllCall MIX2.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР