Последно предупреждение! Стартира самоунищожение на планетата България. Започва обратното броене.

...
Последно предупреждение! Стартира самоунищожение на планетата България. Започва обратното броене.
Коментари Харесай

Екочумата ли изпи водата?

Последно предизвестие! Стартира самоизтребление на планетата България. Започва противоположното преброяване. 10, 9, 8, 7, 6, 5, чума, вода, отпадък, 1 – ековзрив. Това съставлява сега екологията у нас. Далеч от политическия спектакъл, актьорите от който ловко вкарват публиката в постановката, пресушаването на водните басейни и изчерпването на земните запаси продължава с цялостна мощ. Това не ви ли кара да се запитате дали екочумата не изпи водата?
Предлагам ви комичен взор на тази злополука - какво ли друго остава. Всяка една стъпка е за възстановяване здравословното положение на хората. Заплатите на по-голяма част от българите са задоволително огромни, с цел да си разрешат на трапезата да имат и обед, и вечер, че за какво не и заран по една тлъста сланинеста пържола, предизвикваща висок холестерол. Той се натрупва по органите на индивида, води до сърцетуптене и наднормено тегло.
Последиците от мазното похапване – заразяване с чума. Ето за какво бяха подхванати незабавни ограничения за справяне с рецесията. Колкото повече прасета бъдат избити и се загробят, толкоз по-малко дебели хора ще има. Ако следваме тази логичност в другите сфери на живота, то тогава освен свине би трябвало да бъдат заклани.
После пристигнаха отпадъците. Само по този начин, с показно, се учи българинът. Целта беше да ни проведат образование по какъв начин се събира боклук разделно. Ама не успяхме да стигнем до такава степен. Спипаха ни доста бързо и ни прибраха стоката. След това, се появи въпросът с неналичието на вода. Питаме се кой пресуши язовир " Студена " и кой продължава да изпива останалите водоеми постепенно, само че несъмнено. Някой доста жаден... – чумата?
Древна сентенция гласи, че " когато някои пие вода и змията не го закача ". Ще попитате какво му е позитивното на това, че водата е на привършване? Стимулира се мозъчната активност и инженерната мисъл. Следващата стъпка е да се вкара всеобщо в употреба пречиствателна станция, превръщаща солената вода в сладка, пречистена от замърсявания и нездравословни субстанции и годна за пиянство. Тогава ще стартира използването на морета и океани и ще оставим на мира язовирите да се понапълнят. Равновесието в природата ще се възобнови. А стартираме ли да употребяваме моретата, ще би трябвало да ги чистим от отпадъците, щем не щем. Затваря се кръгът на планетата България.
И най-после, връщайки се първоначално - с цел да се предпазим от екосамоунищожението, ще би трябвало се обединим в идеята. Ще е нужно с общи старания да се отървем освен от екологичната жадна чума. Защото без вода рибата се вмирисва откъм главата.
Автор: Атанаска Маркова
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР