Последно поколение високотехнологична апаратура за уринарна инконтиненция, вагинално подмладяване, мускулна

...
Последно поколение високотехнологична апаратура за уринарна инконтиненция, вагинално подмладяване, мускулна
Коментари Харесай

BTL Innovation Medical Aesthetic Forum представи в София най-ефективните решения за премахване на целулит и лечение на уринарна инконтиненция

Последно потомство високотехнологична инсталация за уринарна инконтиненция, вагинално подмладяване, мускулна стимулация и унищожаване на целулит, бяха показани през днешния ден в София. Това се случи по време на BTL Innovation Medical Aesthetic Forum – първата по рода си конференция за естетична медицина и гинекология, проведена от BTL Industries, международен водач в създаването, производството и търговията на електронна здравна инсталация. На събитието участваха едни от най-успешните гинеколози и кожни лекари в страната, както и водещи медии.

„ Изключително сме щастливи от интереса, който експертите демонстрират към първия за момента Innovation Medical Aesthetic Forum, който BTL Industries провежда. На едно място са събрани едни от най-успешните лекари в страната ни, които се стремят да оферират най-съвременните решения на своите пациенти. Нашата компания не стопира да следи международните трендове, с цел да бъде непрекъснато в крайник с динамичната здравна и дерматологична промишленост “, разяснява Георги Петков, изпълнителен шеф на BTL Industries.

Клиничният шеф на компанията от Чехия, Томас Болеславски, е специфичен посетител преподавател на форума, който ще продължи 2 дни. Той срещна експерти гинеколози със спецификите и работата с новаторски неинвазивни подходи за терапия за уринарна инконтиненция и вагинално подмладяване. Инконтиненцията е заболяване, още известно като уязвимост на пикочния мехур, от което в международен мащаб страдат над 200 милиона индивида – главно майки и дами над 35 години, които имат отслабени мускули в зоната на таза. Уредът на BTL Industries – Emsella, е неповторим по рода си, тъй като подсигурява с 6 процедури до 95% попречване на недоволствата на пациентите.

По време на втората част на днешния конгрес видни български кожни лекари ще се потопят в света на нововъведенията с единствената патентована технология за мускулна стимулация, EMSCULPT NEO. Уникалната инсталация укрепва, тонизира, стяга и оформя всички елементи от тялото изключително корема, бедрата, прасците и седалището, което го трансформира в водач на пазара за оформяне и силует на тялото. BTL Industries сподели пред гостите си и високотехнологичната инсталация за унищожаване на целулит, Emtone. 78% от дамите в международен мащаб имат целулит и се пробват да намерят дейно решение, което да го отстрани. Лекари кожни лекари се срещнаха в подробност с характерностите на уредите, разпоредбите за работа с тях и главните им преимущества.

Събитието се организира с медийната поддръжка на водещи български медии като Стандарт, както и на медийните групи Novinite Group и Бранд Медия България.

Програмата на събитието продължава и на следващия ден с тематики, свързани с естетичната медицина. Повече за Innovation Medical Aesthetic Forum може да откриете на страницата на събитието тук или на фейсбук профила на компанията.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР