Последният звънец за 48-ото НС удари председателят му Вежди Рашидов.

...
Последният звънец за 48-ото НС удари председателят му Вежди Рашидов.
Коментари Харесай

Вежди Рашидов закри НС: И така докога, колеги?

Последният звънец за 48-ото Народно събрание удари ръководителят му Вежди Рашидов. „ И по този начин докога, сътрудници “, попита той депутатите, които по този начин и не откриха пътя за съгласие между тях.

Дойде край, непредвиден и предупреден, съобщи Рашидов.

„ Прекрачих това Народно събрание като най-възрастния депутат с вяра след серия викове, обиди, опълчване, с цел да намерим съгласие и баланс. В първите мигове стана магията. Но уви, бе къса “, прочувствен бе той.

И означи, че се стигнало до позната антиутопия – гласувания, прегласувания, почивки. Колеги, по този начин докога, попита отново той.

И прикани депутатите – да успокоим пристрастеностите, да създадем успокоение и баланс в обществото, да се върнем от пътя на отрицанието на пътя на съзиданието.

„ Някога и аз се втурнах в Народното събрание, подготвен да трансформирам и сътворявам с вяра да обърна света “, уточни той. И напомни част от активността си като министър.

Всеки ден слушам тътена на въпроса „ И какво от това “. В политиката посрещат с цветя и изпращат с камъни, всеки от нас ще заплати тази цена, само че сме длъжни да запазим фантазиите си “, добави Рашидов.

Той прикани сътрудниците си да не помнят рейтингите и да помислят какво остава след тях.

„ Вижте хората, които са ви издигнали. Вложете разсъдък. Народът чака резултати от нас “, прикани той депутатите. Рашидов се надявал след изборите да има повече сигурност, очаквания и единство.

„ Дано утрото е по-мъдро от вечерта, народът ни заслужава това “, съобщи той, преди да удари за последно звънеца на 48-то Народно събрание и да разпусне депутатите./24 часа
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР