Последният звънец на 46-ото Народно събрание бе ударен в сряда.

...
Последният звънец на 46-ото Народно събрание бе ударен в сряда.
Коментари Харесай

Депутатите закриха парламента с предизборни декларации

Последният звънец на 46-ото Народно заседание бе ударен в сряда. Президентът Румен Радев към този момент издаде указа за разпускането на Народното събрание, който влиза в действие на следващия ден. Партиите не пропуснаха да употребяват мотива, с цел да създадат предизборни заявления и да си разменят взаимни обвинявания за аргументите, довели до неналичието на постоянен кабинет.

" Пожелавам ви една сполучлива и спокойна предизборна акция. Успех на всички. Закривам съвещанието ", съобщи ръководителят на Народното събрание Ива Митева от " ИТН ".

Митева, която преди време имаше съмнения дали да остане в политиката, разгласи, че ще се кандидатира още веднъж за народен представител от Има Такъв Народ, само че не счита да става член на партията.

" Мисля, че в случай че вие бяхте на мое място, също щяхте да имате тези съмнения. Наистина не е елементарно. Отстрани нещата наподобяват доста разнообразни. Когато влезете тук в Народното събрание, нещата са доста по-различни. Струва ми се, че съм длъжна да опитам за финален път ", сподели Митева пред публицисти.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР