Последният в класирането на Ла Лига - Елче, който много

...
Последният в класирането на Ла Лига - Елче, който много
Коментари Харесай

Последният в Ла Лига Елче уволни треньора си Пабло Мачин

Последният в класирането на Ла Лига - Елче, който доста мъчно би се избавил в битката за оцеляване в испанския хайлайф, уволни треньора си Пабло Мачин, оповестиха от клуба.

Това стана след загубата от Реал Сосиедад с 0:2, а Мачин изкара отпред на клуба четири месеца. Пабло Мачин бе назначен за треньор на отбора през ноември, само че не съумя да го измъкне от дъното, като тимът има скромния актив от 2 победи, 3 равенства и 7 загуби.

Ръководителите на Елче, който тази година празнува стогодишния си празник, взеха решение да се разделят с трети треньор през сезона, откакто уволнени към този момент бяха Франсиско и Алмирон. Все още не е определен заместител на Мачин, защото поради паузата в шампионата идващият мач на Елче е посещение на Барселона на 1-ви април. Отборът е на 14 точки зад първия тим над зоната на изпадащите Еспаньол.

Пабло Мачин бе треньор на Еспаньол през есента на 2019 година, когато тимът игра в Група H на Лига Европа. Тогава испанците завоюваха и двата мача с българския първенец, като победиха в Разград с 1:0 и завоюваха в Барселона с 6:0. Тогава Еспаньол приключи преди всичко в групата, а Лудогорец бе негов подгласник, като двата отбора изпревариха Ференцварош и ЦСКА Москва.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР