Последният в efbet Лига Етър отстъпи на третодивизионния Загорец (Нова

...
Последният в efbet Лига Етър отстъпи на третодивизионния Загорец (Нова
Коментари Харесай

Етър отстъпи на третодивизонния Загорец

Последният в efbet Лига Етър отстъпи на третодивизионния Загорец (Нова Загора) с 1:3 в контролна среща, която мина при доста студено време и непрекъснат вятър в Мъглиж. Така “виолетовите” са с 2 загуби и 2 победи от последните си 4 контроли, откакто се наложи над Спартак (Плевен) и Берое, само че отстъпи от Ботев (Пловдив).

Великотърновци владееха повече топката, само че и дилетантите от Загорец не стояха пред своята врата. В 30-ата минута Александър Хардалов проби по дясното крило и центрира. От дребния пеналт Пламен Иванов посрещна топката от въздуха и вкара под гредата на вратаря Анатоли Господинов.

Етър реагира незабавно и придвижи събитията пред вратата на ветерана Евгени Караманов. Въпреки положителната отбрана от новозагорци, резултатът беше подравнен в последната минута на първата част с помощта на автогола на Добромир Димитров, който с глава трансферира личния си вратар след центриране отляво.

През второто полувреме старши треньорът на " виолетовите " Александър Томаш направи много смени. В 51-ата минута обаче Загорец още веднъж излезе напред в резултата, като този път се разписа Явор Иванов с глава. Той засече центриране отляво след директен свободен удар.

В 59-ата минута, намиращият се на 2-рото място в Югоизточната Трета лига тим, вкара трети гол, този път посредством Димитър Видев. Етърци сбъркаха при изнасянето на топката в центъра и тя отиде у Видев, който излезе самичък против вратаря и технично я прати в мрежата за 1:3.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР