Последният сигнал от мобилния му телефон е засечен в събота

...
Последният сигнал от мобилния му телефон е засечен в събота
Коментари Харесай

Властите На Крак! Никой Не Е Застрахован! Внезапно Изчезна Един От Най-Богатите И Влиятелни Бизнесмени! Издирват Под Дърво И Камък Самия

Последният сигнал от мобилния му телефон е засечен в събота вечерта. Според швейцарския Blick магнатът поел в посока на връх Клайн-Матерхорн. Издирването се усложнява от неприятните естествени условия. Семейството на Хауб, което е измежду най-богатите в света, е дало " забележителна сума " за финансиране издирването на милиардера. Но по думите на координатора на издирвателно-спасителна акция от италианска страна Адриано Фавре, " в такива метеоусловия изгодата от тези пари е минимална ". " Продължаваме издирванията и през днешния ден, както ние, по този начин и швейцарците, само че не може да се отделяме прекомерно далеко от трасетата, защото това е прекомерно рисковано ", изяснява Фавре. Семейството на Хауб е едно от най-богатите в Европа и в света и по версията на Forbes положението му възлиза на 4,5 милиарда $.

През късната есен на м.г. Карл-Ериван Хауб бе на посещаване в България в качеството си на президент на Световната федерация по фамилен бизнес. „ Тенгелман груп ", холдинг с оборот от над 8 милиарда евро за 2014 година и над 70 000 чиновници. " Девизът на нашата организация е: Ние не измерваме живота в дялове, а в бъдещи генерации. Гледаме в бъдещето, само че не за 2-3 месеца напред, а за 5-10 години. Не търсим бързи облаги, а мислим за идващото потомство. По този метод ние сътворяваме резистентност освен за фамилията си, само че и за работещите в компанията, за околната среда и за стопанската система ". Така изясни в София философията на фамилния бизнес Карл-Ериван Хауб. И уточни задачите на сдружението - да приготви наследниците да поемат ръководството на компаниите и да ги изведат напред.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР