Последният сезон на „Историята на прислужницата“ се превърна в ода

...
Последният сезон на „Историята на прислужницата“ се превърна в ода
Коментари Харесай

Ода за непобедимата мама Джун

Последният сезон на „ Историята на прислужницата “ се трансформира в ода за основната героиня Джун, чието възприятие за правдивост не признава никакви забрани. Борбата за оцеляване и истина на напористата русокоска последователно градира от премиерните епизоди, като към този момент се издигна на едно ново равнище.

В трети сезон Джун, в чиято алена униформа за антиутопицчната поредност скача Елизабет Мос, провокира смесени усеща у феновете. Тя опита да убие бременна жена, откакто насъска сестрите си по иго против нея, остави правилен другар да издъхне и даже насочи револвер против малко дете.

Всичко е разрешено в любовта и на война, гласи остаряла мъдрос. Тази максима следва и Джун, а в последния епизод видяхме, че има за какво. В „ Мейдей “ тя освен избави цялостен куп малчугани от пандиза, наименуван Гилеад, а и разбра какъв брой сериозна поддръжка има зад тила си.

Ясно е, че историята й ще продължи до момента в който не се събере с щерка си Хана, само че сценаристите ни дават време да помислим по какъв начин ще се избави след съвсем смъртоносния патрон. Не по-малко забавна е и ориста на семейство Уотърфорд, които смениха уюта на имението си с килия в Канада и занапред ще дават отговор за дейностите си.

Развитието ще забележим в сезон № 4, който получи зелена светлина преди дни. Направихте го, Бунтовници! Хвала.

Ще има сезон 4 на „ Историята на прислужницата “ - това известие се появи в формалната страница на хитовата поредност в обществените мрежи.

Главният изпълнителен шеф на Hulu Ранди Фрийр съобщи, че може да чакаме и повече сезони.

„ Творческият развой ще покаже дали сериалът ще завърши с четвърти или пък с пети сезон... Това е едно от преимуществата в стрийминг платформите – едно шоу има натурален напредък и може да живее дълго или да загине бързо. Вижте, уповавам се, че с този триумф „ Историята на прислужниците “ може да доживее и 10 сезона.

разяснява неотдавна пред сп. Variety той. Новината за идните порции епизоди не зарадва всички почитатели. Някои телеманиаци са на мнение, че историята се размива и по този метод екипът на телевизионната драма ще натрупа пари, до момента в който качеството единствено ще спада. Четвърти сезон се чака да се завърти на дребния екран през 2020 година.

Междувременно „ Историята на прислужницата “ се бори за цели 11 награди „ Еми “, измежду които за постановка, за най-хубав трагичен сериал, за изключителни гост-звезди (Брадли Уитфорд в ролята на пълководец Джоузеф Лорънс и Чери Джоунс като Холи), за музикална комбинация, костюми и други. В кои от тези категории екипът на поредицата ще победи ще стане ясно на 22 септември, когато ще се организира блестящата гала по връчването на премиите.

Снимка: Nulu

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР