Последният съперник на носителя на Интерконтиненталната титла на Световната боксова

...
Последният съперник на носителя на Интерконтиненталната титла на Световната боксова
Коментари Харесай

Богдан Дину заговори за реванш: Ще победя Кубрат дори в България!

Последният противник на носителя на Интерконтиненталната купа на Световната боксова асоциация (WBA) в тежка категория и формален кандидат за международната купа на Международната боксова федерация (IBF) Кубрат Пулев - Богдан Дину, предложи реванш на българина и даже се закани, че ще го победи пред родна аудитория, оповестява bTV.

В кървава среща в Коста Меса, Калифорния в края на март 2019 година Кобрата нокаутира противника си в 7-ия рунд и записа 27-ма победа на професионалния кръг. Сега Дину е безапелационен, че желае реванш.

" Ще го победя даже в неговата страна! Нямам самообладание да потърся възмездие. Няма по-добър в това от мен! ", съобщи Дину пред румънското издание " Проспорт ".

Промоутърите на Дину даже предложиха противник и на брата на Кубрат - Тервел Пулев.

" Готови сме с оферта към Пулеви. Дори за по-малкия брат Тервел сме подготвили конкурент. Това е Цезар Журатони. Той имаше слаб интервал, само че тази година се върна по-силен от всеки път и желаеме да го включим в борба за континентална или интерконтинентална купа. Ако не желаят пердах с него, можем да предложим и Даниел Буциуц, както и други класни състезатели. Готови сме да създадем страхотна церемония в София, в която съм уверен, че Дину ще е крайният победител над Пулев. Богдан може да го бие във всяка точка на земното кълбо ", съобщи промоутърът на румънеца - Сорин Флоря.

Богдан Дину или негов представител би трябвало да бъде изслушан през днешния ден от Спортната комисия на щата Калифорния. Той се оплака от непозволен удар преди нокаута си, който, съгласно него, е повлиял на развоя на срещата.

Пулев ще дава отговор пред същата комисия и за дейностите си по отношение на Дженифър Равало, станала известна като Кралицата на голото суши. След мача с Дину тя му взе изявление, приключило с целувка.

В момента българският боксьор е с краткотрайно спрени права за щата Калифорния. Ако Комисията не одобри показанията на Кобрата за оневиняващи, той няма да може да организира мачове на територията на Съединени американски щати.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 4udovi6teto (преди 2 секунди) Рейтинг: 11418 | Одобрение: 5283 С Кобрата е свършено като боксьор. Жалко, само че тази целувка ще му излезе през носа. https://www.facebook.com/profile.php?id=100001222017028Валери Станков Напиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР