Последният път, в който ви разказвахме за Лейди Гага, беше

...
Последният път, в който ви разказвахме за Лейди Гага, беше
Коментари Харесай

Ще разпознаете ли Лейди Гага, която вече не изглежда така?

Последният път, в който ви разказвахме за Лейди Гага , беше поради отвличането на две от нейните кучета и простелването на асистента ѝ, който ги разхожда. (Припомнете си тук: )

За благополучие, френските булдози бяха открити няколко дни по-късно, а потърпевшият Райън Фишър се възвръща сполучливо .

Певицата, която по това време се намираше в Италия, към този момент умерено продължава с работата по нова основна роля във кино лентата “House of Gucci” , режисиран от Ридли Скот.

В него тя играе Патриция Реджани – вдовица на наследника Маурицио Гучи, наказана за образуване на убийството му след техния бракоразвод .

От Рим фотосите се реалокираха в курорта Гресоне Сен Жан и Милано, където папараци съумяха да снимат фрагменти на певицата и екранния ѝ сътрудник Адам Драйвър .

А Лейди Гага сама разреши първи взор към лентата с обява в своя Instagram профил.

За ролята тя е заменила дългата руса коса с мрачен цвят и къса прическа . Заради сюжета, който ни придвижва в последните няколко десетилетия на предишния век, виждаме звездата в разнообразни ретро визии .

Вижте още фотоси от снимачната площадка в галерията!
 Лейди Гага е неузнаваема за фотосите на новия си филм  Лейди Гага е неузнаваема за фотосите на новия си филм  Лейди Гага е неузнаваема за фотосите на новия си филм  Лейди Гага е неузнаваема за фотосите на новия си филм
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР