Последният път, когато чухме нещо за Ричард Гиър беше през

...
Последният път, когато чухме нещо за Ричард Гиър беше през
Коментари Харесай

Рядката поява на Ричард Гиър

Последният път, когато чухме нещо за Ричард Гиър беше през 2020 година Тогава разбрахме, че с третата му брачна половинка Алехандра Силва още веднъж са станали родители.

Ричард Гиър (72 г.) се ожени за Алехандра Силва (38 г.) през месец април 2018 година с гражданска гала, която се състоя в Испания. Двамата се срещат през 2014 година в Позитано, Италия. Актьорът отсяда в хотел, който се оказва благосъстоятелност на фамилията на испанката.

Ричард Гиър харесва Алехандра и стартира да я ухажва, изпращайки ѝ цветя, до момента в който тя не се съгласява да излезе с него на среща. Няколко години по-късно двамата към този момент са семейство и имат две деца.
 Снимка 584229

Откакто се роди вторият им наследник през 2020 година обаче, като че ли изцяло не помниха да участват на блестящи церемонии. Затова и рядката им поява на събитието Starlite Porcelanosa Gala в Марбея не остана незабелязана.

Започнала преди 13 години, и с Porcelanosa като главен спонсор тази година, галата събра видни персони от бизнеса, обществения и културния свят с експлицитната цел набиране на средства и поддръжка на фондация Starlite, обществения план на Starlite Group.
 Ричард Гиър, Алехандра Силва и раждането на третото дете на артиста
Ричард Гиър още веднъж стана татко

На 70, и още веднъж татко

Както всяка година, церемония премиите на фондация Starlite бяха отличени за значима филантропска активност, като се отдава самопризнание на хората за техния обществен ангажимент и присъединяване в разнообразни филантропични планове. Такъв е казусът с Андреа Бочели, Ана Обрегон, Карла Перейра, Чучо Валдес, Айноа Артета, Диего Бонета и несъмнено, Алехандра Гиър, която беше съпроводена от брачна половинка си Ричард Гиър.
 Снимка 584230

Точно огромният принос в филантропични планове на Алехандра Гиър стана причина за визитата им на значимото събитие. Както означават и от Hola, двамата с Ричард Гиър наподобяват повече от ужасно. От изданието не пропущат да упоменат и благите прояви на обич и деликатност, които двойката показва на аления килим.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР