Последният наставник, класирал българския национален отбор по футбол на голям

...
Последният наставник, класирал българския национален отбор по футбол на голям
Коментари Харесай

Пламен Марков: Оптимист съм за шансовете на България за Евро 2024

Последният ментор, класирал българския народен тим по футбол на огромен футболен конгрес – Пламен Марков, даде изявление за предаването „ Арена спорт “, в което приказва за идните мачове на „ лъвовете “ в квалификациите за Евро 2024.

В петък, 24 март, от 19 часа селекцията на Младен Кръстаич приема състава на Черна гора, а три дни по-късно гостува на един от любимците в групата – Унгария, от 21:45 часа. И двата мача на „ трикольорите “ ще бъдат излъчени в ефира на Българска национална телевизия!

„ Бих желал да им пожелая класиране, добър футбол, резултатни мачове, които да радват всички нас, които гледаме футбола и професионално сме се занимавали с него. От цялото си сърце и душа им поисквам триумф – нещо, което доста е значимо и належащо, с цел да може хората да имат по-голямо самочувствие и българският футбол да се върне на едно друго равнище “, стартира Марков.

„ Оптимист съм за възможностите на тима в групата, тъй като в спорта всяко едно съревнование стартира при резултат 0:0. Ако тези, които вземат участие не са оптимисти, няма за какво да стартират такава битка и игра “, добави някогашният народен селекционер.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР