Последният месец от годината всички свързваме с миризмата на мандарини,

...
Последният месец от годината всички свързваме с миризмата на мандарини,
Коментари Харесай

Кои ЗОДИИ ще бъдат щастливи през декември

Последният месец от годината всички свързваме с миризмата на мандарини, празнично въодушевление и доста дарове. Декември като че ли ни носи чудеса и магия. Астролозите са уверени, че няколко представители на зодиака ще получат страхотни дарове и приятни изненади тъкмо през този месец. В допълнение към новогодишните празници, тях ги чакат доста благополучие и радостни вести.

Вижте кои са тези зодии:

Везни

За представители на този знак декември ще бъде щастливо време, в което ще могат да не помнят за всички болки и проблеми. Везните най-сетне ще се почувстват уютно и ще усетят ще животът им се трансформира към по-добро. Очакват ги успокоение и убеденост, както и едно ярко бъдеще. Декември ще извърши всички скъпи стремежи на Везните, би трябвало единствено да ги формулирате и да изпратите поръчка до Вселената.

Лъв

Лъвове, може да се усмихнете, тъй като през декември ви чакат доста приятни вести. А една от тях ще е най-чакана. Представителите на този знак ще получат по този начин мечтаното нарастване на заплатата, защото са се трудили доста през миналите месеци. Ръководството ще ги оцени и дружно с нови отговорности те ще получат и доста преимущества, които ще ги създадат щастливи. В края на годината вие ще се почувствате най-щастливите хора.



Дева

Представителите на този знак имат доста стремежи, които от дълго време си мечтаят да се осъществен. Е времето настъпи. През декември също по този начин очаквайте положителни вести, свързани с персоналния ви живот. Очаква ви трансформира в обществения статус. Нали това е една от фантазиите ви?

Ще намерите човек, с който ще се чувствате ужасно и най-сетне ще си признаете – щастливи сте!

Водолей

Водолеи, чакат ви огромни измененията, за които от дълго време сте си мечтали. Напълно е допустимо да започнете нова работа, на която ще взимате страхотна заплата. Зимата за вас ще бъде и много сантиментално време. Необвързаните ще намерят любовта, а обвързаните ще имат прелестни прекарвания със своите половинки.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР