Последният (известен) мъж на Мария Илиева се ожени, но не

...
Последният (известен) мъж на Мария Илиева се ожени, но не
Коментари Харесай

Бащата на сина на Мария Илиева се ожени

Последният (известен) мъж на Мария Илиева се ожени, само че не за нея. Бившият футболист Георги Михайлов е сключил брак предходната неделя, 7 юли, за актуалната си възлюбена Владислава, научи ПИК. Милото празненство се е състояло в София, въпреки Михайлов и фамилията му да живеят най-вече в Белгия. Там родителите на Георги развиват личен бизнес.



За церемонията от Америка е пристигнала и сестрата на младоженеца - Виктория, която бе първата българка в колежанската футболна лига на Съединени американски щати. Като студентка тя носеше екипа на "Хартфорд Юнивърсити ", а у нас е играла за дамския "Олимпия " (София), девическия и женския народен отбор.От сватбена фотография, направена в столичен храм след църковния брак, с която ПИК се снабди, се вижда, че дрескодът на събитието е бил синьо и жълто. Само младоженецът е отвън протокола с черен костюм.

Прави усещане, че в жегата под сакото Георги е и с елек, вратът му "души " папионка и е пропуснал чорапите на този формален стайлинг. Разбира се, майката на сина на младоженеца, не е била измежду поканените на благото фамилно празненство. Романсът на Мария и Георги завърши още по време на бременността им, а скоро след раждането на своя Александър певицата публично призна, че го отглежда без татко му. Съпругата на "лъвчето " на Мария е с 16 години по-млада от нея.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР