Последният епизод на Приятели беше излъчен през 2004 г., но

...
Последният епизод на Приятели беше излъчен през 2004 г., но
Коментари Харесай

7 тоалета на Рейчъл Грийн, които можем да носим и днес

Последният епизод на " Приятели " беше излъчен през 2004 година, само че пък и до през днешния ден (особено днес) всичко: визии, прически, аксесоари и грим от сериала, е доста модерно.

Например тоалетите на Рейчъл Грийн: да, тя си проправи път в сърцата ни посредством проницателен комизъм и очарователна персона, само че нейната сбирка от костюми от Bloomingdales, рокли на цветя и деним направиха дрешника й фешън фантазия.
 Стресирани и обезверени - младите китайци не устоят повече 10 авг 2022 | Би следвало това да е най-заможното потомство в цялата китайска история. Наследници на две генерации преди...
Може би една от аргументите, заради които към момента гледаме тоалетите на Рейчъл, се дължи на възраждането на Y2K стила. Постоянно търсим способи да носим дълги чорапи, бебешки тениски, джапанки на платформа и карирани поли – трендове, които съумяха да намерят още веднъж място в дрешника ни, само че постоянно са били основа в дрешника на Рейчъл. Гледането на това шоу се оказа превъзходен източник на фешън ентусиазъм.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР