Последният епизод на най-коментираното шоу в България, "Ергенът", бе излъчен

...
Последният епизод на най-коментираното шоу в България, "Ергенът", бе излъчен
Коментари Харесай

Ергенът Виктор издава книга - пуска наръчник за истински джентълмени

Последният епизод на най-коментираното шоу в България, "Ергенът ", бе излъчен в петък, само че ползата към Виктор Стоянов и участничките, които се състезаваха за сърцето му, не стихва. Всеки ден научаваме нови детайлности към тях, а малко след финала, когато избра рускинята Виктория Капитонова, Виктор показа в шоуто на Цитиридис, че е подхванал следващото си предизвикателство.

Предстои да издаде книга, в която е застъпена тематиката за връзките сред мъжете и дамите и по какъв начин господата да бъдат джентълмени и да подхождат вярно към дамите. В наръчника си Стоянов разказва етикет, кое е най-хубавото начало за диалог и всичко към запознанствата. Книгата към момента няма заглавие и към момента е в развой на основаване.

В диалога Цитиридис зададе въпрос, който дълго време вълнуваше феновете на "Ергенът ", а точно дали в действителност Виктор е записан в бюрото по труда. Стоянов изрично отговори, че тази информация е вярна и не се срами ни минимум, защото за него това е нещо обикновено. Бившият фитнесинструктор призна, че живее добре в дребен, непретенциозен апартамент, с което побърза да успокои феновете.

Стоянов показа още, че не би взел участие в противоположната версия на предаването "Ергенът ", в която 22 мъже се състезават за любовта на една жена.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР