Последният доклад за щастието в света дава поводи за оптимизъм.

...
Последният доклад за щастието в света дава поводи за оптимизъм.
Коментари Харесай

Ето ги най-щастливите страни в света

Последният отчет за щастието в света дава мотиви за оптимизъм. Най-малкото, тъй като доброжелателността измежду хората е с към 25% по-висока, в сравнение с преди пандемията, съобщи Профит. 

За шеста поредна година Финландия е най-щастливата страна в света съгласно класацията на World Happiness Report. България е на 77-о място.  
-->
Скандинавската страна и съседките ѝ - Дания, Исландия, Швеция и Норвегия получават доста положителни резултати по индикаторите дълготрайност на живота в положително здраве, Брутният вътрешен продукт на глава от популацията, обществена поддръжка, ниска корупция, грижа един за различен в общността и независимост при вземането на основни житейски решения.  

Тази година Израел се изкачва до №4 от миналогодишното си 9-то място, което е и най-значителния скок измежду първите 10. Между тях са и Холандия (№5), Швейцария (№8), Люксембург (№ 9) и Нова Зеландия (№ 10), а в топ 20 - Австралия (№12), Канада (№13), Ирландия (№14), Съединени американски щати (№15) и Обединеното кралство (№19). 

Топ 20 може да се похвали и с един напълно нов участник - Литва. Балтийската страна се изкачва стабилно през последните шест години - от №52 през 2017 година до №20 в този момент. Другите балтийски страни - Естония (№31) и Латвия (№41), също се изкачват в класацията. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР