Последният албум, който Риана издаде, е от 2016 г. Точно

...
Последният албум, който Риана издаде, е от 2016 г. Точно
Коментари Харесай

Какво каза Риана в новия си албум

Последният албум, който Риана издаде, е от 2016 година Точно по този начин, над пет години без албум и нова музика от една от най-известните през последните 15 години изпълнителки.

В края на 2019 година обаче, тъкмо няколко месеца преди пандемията да промени всичко, Риана загатна, че работи върху нов албум, за който знаем, че ще носи името (или най-малко това е работно заглавие) R9. 

Не е толкоз и изненадващо, тъй като това ще бъде деветият студиен албум на барбадоската изпълнителка. Но не щеш ли над две години след тази вест албум към момента няма и не сме чули ново парче от нея.

Е, не сме учудени, че Риана не си дава изключително напън да приключи този обещан албум, тъй като се е концентрирала върху бизнеса си, който се оказва, че е може би даже по-успешен от музикалната ѝ кариера.

Но нови песни от изпълнителката май въпреки всичко ще има скоро. Според Metro.co.uk., във видето, циркулиращо в Twitter се вижда по какъв начин папараци питат Риана дали има нещо ново, което се задава, а тя неведнъж им дава отговор с уклончивото - скоро.

През септември изпълнителката сподели пред Entertainment Tonight, че ще чуем албума ѝ по-скоро от предстоящото от всички и че звученето ще ни изненада.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР