Последните седмици изглеждат доста натоварени за принца и принцесата на

...
Последните седмици изглеждат доста натоварени за принца и принцесата на
Коментари Харесай

Изненадващото пътуване на принц Уилям

Последните седмици наподобяват много натоварени за принца и принцесата на Уелс. Двамата участваха в тържественото отбелязване на Деня на свети Патрик, Кейт означи Деня на майката, а Уилям беше зает с битката с бедността.
 Кейт Мидълтън, принц Уилям, крал Чарлз и по какъв начин означиха Деня на майката
Няма отмора за Кейт Мидълтън

Как означи Деня на майката

Всичко това обаче не попречи на сина на крал Чарлз да направи една изненадваща, само че знакова аудиенция. На 22 март Уилям дойде в Полша. Основната цел на визитата му беше да благодари на страната за " човечността и гостоприемството ", с които са приели украински бежанци.

Принцът първо посети град Жешов, където се среща с английски военни, които помаган на украинските военни сили с тренировки. След това се насочи към столицата Варшава. Там се срещна с полския президент Анджей Дуда.

Най-емоционално обаче се оказа визитата му в бежански център, където са настанени над 300 дами и деца, избягали от войната в Украйна. Там той игра на тенис на маса с младежите и беседва с по-малките деца и техните майки.

Днес, 24 март, принц Уилям беше на Гроба на незнайния боец във Варшава, където сервира венец. За първи път той включваше типичните за принц на Уелс украси от бели щраусови пера. Денят продължи с посещаване на хранителна банка и нови срещи с млади украинци, които не престават живота си в Полша, прецизират People.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР