Последните събития в световен мащаб доказаха важността на воденето на ...

Последните събития в световен мащаб доказаха важността на воденето на

Pulse Fitness & Spa и ISIC с общ проект, насочен към студентите у нас!

Последните събития в международен мащаб потвърдиха значимостта на воденето на здравословен и деен метод на живот. Според изследване на Евростат 4 от 10 българи не практикуват никакъв спорт. Pulse Fitness & Spa и ISIC целят да трансформират тази статистика!
Ако имате дейна студентска брошура или ISIC карта, това е опция за Вас да спортувате при чудесни условия. Цената на месец в Pulse Fitness & Spa e 39 лева за всички, които дават отговор на тези условия. Картата е ежемесечна и е за срок по желание на клиента. Тя дава целодневен, безграничен достъп до групови занимания и фитнес в един от обектите по желание:
– ул. Света София 8 – Sofia Ring Mall, ет. 3 – Народно заседание 12 – 4-ти км. бул. Цариградско Шосе
Локациите са подбрани за най-голямо улеснение за кандидат-висшистите. Начините да закупите карта са 3: на място в дадения обект, онлайн на или посредством позвъняване на телефон.
Pulse Fitness & Spa е водач във фитнес и уелнес промишлеността у нас към този момент над 9 години. Компанията постоянно се стреми посредством разнообразни планове да способства за развиването на спорта в страната. Съвместната самодейност с ISIC е следващото доказателство за това.

Източник: sportlive.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg