Последните останали Резерви в състезанието Алекса и Елина се впуснаха

...
Последните останали Резерви в състезанието Алекса и Елина се впуснаха
Коментари Харесай

Алекса е последното попълнение в племената в „Игри на волята: България“

Последните останали Резерви в надпреварата Алекса и Елина се впуснаха в оспорвана крайна борба със залог всичко или нищо на Арената на “Игри на волята: България ". Място в титулярните племена имаше единствено за един от тях, а другият трябваше да напусне надпреварата без допир до огромната игра. Въпреки своето в началото закъснение, след решителен поврат Алекса финишира първи и изпрати кросфит треньорката Елина вкъщи .

“Дадох всичко от себе си! Изкарах до края в Обиталището при тези тежки условия и се раздадох на Арената колкото можах. Всеки получава това, което заслужава! ”, показа тя пред водещите Димо и Ралица минути след своята загуба. Елина напусна надпреварата с празни ръце и остана последната Резерва, отстранена на крачка от същинската конкуренция.
 
 Игри на волята
Супергероите посрещнаха Алекса на Дивата река с оптимизъм, че той е билетът им към Резиденцията. Въпреки това позитивното въодушевление бързо беше изместено от нормалните нападки сред двете обединения в племето, а Цветан, Виктория и Гого се пробваха да приобщят Алекса към своя съюз още с идването му.

Под нощното небе на Арената тримата капитани Генчо, Филип и Мани се изправиха един против различен в борба за устойчивост и баланс. Мани потвърди, че не се отхвърля елементарно и завоюва първа капитанска борба за Супергероите. Тя избра да показа премията си с племето и занесе на своите гладни съотборници цяла кошница с деликатеси и огън, с който да се стоплят.
 
 Игри на волята
Ще успее ли успеха на Мани да сплоти Супергероите? Ще се изправи ли Алекса против своята обичана Елица на Арената или ще съобщи новото си племе? Кой ще победи в идната номинационна борба? Кое племе ще отиде на съвет? Какви непредвидени обрати ще приготви предаването за феновете и участниците, вижте на следващия ден вечер в „ Игри на волята: България “ в 21:00 по NOVA.

Следетевсичкоза „ Игринаволята: България “ на и наформата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР