Последните години Оскарите позагубиха от блясъка си, както и от

...
Последните години Оскарите позагубиха от блясъка си, както и от
Коментари Харесай

Apple TV+, Оксарите и колко ще похарчат, за да спечелят награда

Последните години Оскарите позагубиха от блясъка си, както и от милионите феновете, които церемонията има. Развитието на стрийминг платфомите обаче може да се окаже освежаващо за премиите.

Причината е, че продукциите на Netflix да вземем за пример са в действителност качествени, а съвършеният образец е " Рома " на Алфонсо Куарон, който тази година беше номиниран в 10 категории и си потегли с три статуетки.

Apple, несъмнено, не желае да остане по-назад. Със стартирането на стрийминг услугата си Apple TV+ чакаме доста качествени филми и сериали още тази есен. Според New York Post, точно триумфът на Netflx на тазгодишните Оскари е въодушевил софтуерния колос.

Ето за какво от Apple възнамеряват да влагат сред 5 и 30 милиона $, с цел да основат филми, почтени за Оскар. Според разнообразни източници, компанията организира срещи и наема интензивно хора от филмовия отрасъл, които ще им оказват помощ да трансфорат желанието си в действителност.

Тази информация обаче не се връзва с първичния проект Apple TV+ да основава по шест кино лентата на година, които да бъдат нискобюджетни, само че допустимо най-изпипани. По всичко проличава, че по този начин ще създадат опит да се преборят с жестоката конкуренция на Netflix, Amazon Prime и Disney+, която се чака да проработи през ноември. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР