Последните година и половина промениха трайно изискванията на служителите към

...
Коментари Харесай

East Ring се развива в посока грижа за хората

Последните година и половина трансформираха трайно условията на чиновниците към работното място. За някои специалности това значи промени в бизнес моделите, за други - отчасти или дефинитивно прекосяване към работа от вкъщи. Всички без изключение обаче са насочили доста по-голямо внимание от всеки път върху здравословната работна среда.

Към тази наклонност се ориентира и логистичният бизнес. " Все повече хора от всички възрасти живеят здравословно и интензивно и тематиката за качествената работна среда е все по-актуална, " споделя Христо Кусев - младши, от, който е част от ръководството на логистичния парк дружно с татко си Христо Кусев.
Христо Кусев - младши е част от ръководството на логистичния парк дружно с татко си Христо Кусев
В последните месеци компанията към този момент е осъществила няколко хрумвания за възстановяване на работната среда и има проекти да продължи вложенията в тази посока. " Осъзнаваме, че в случай че желаеме да се развиваме стабилно би трябвало да разпознаваме трендовете и да ги взимаме поради, " споделя Христо Кусев - младши. Стратегия на компанията е да прави непрекъснати вложения в интерес на наемателите и сега дефинира здравословната среда като наложителна нужда.
Паркът обезпечава задоволително място за комфортни маневри, паркиране и външно депозиране Повече от логистичен парк
Като част от самодейността на Logistic Park " East Ring " е построена нова спортна площадка, както и съвременно заведение за хранене, което предлага здравословна и разнообразна храна. " Идеята ни е вместо просто да излязат за по цигара в почивката, хората да имат опция да поиграят баскетбол или да вършат извършения на чист въздух, " разясняват от мениджмънта на парка. В новото и построено по всички съвременни стандарти заведение пък се предлага единствено прясна храна. " Забранили сме да се употребява каквато и да е замразена храна и всичко се доставя и готви на място за деня. " споделя още Кусев.
В новото Бистро се предлага здравословна и разнообразна храна Фотограф: Николай Райков
Сред преимуществата за работещите в е и местоположението на парка. Намиращата се на малко разстояние отвън града складовата база е ситуирана в потвърдено чиста естествена среда. Локацията наоколо до Нови Хан предлага чист въздух и естествена панорама. Като част от самодейностите за по-качествена работна среда от парка обезпечават и екологичен колективен превоз от станцията на метрото на бул. " Цариградско шосе ". Услугата е безвъзмездна за наемателите на East Ring и извънредно комфортна за чиновниците, защото напредването до логистичната база лишава едвам 10 минути. Целта на East Ring е да понижи броя на колите и да даде в допълнение улеснение на работещите в парка.
Логистичният парк влага в развиването на здравословна работна среда
Подобен вид начинания не са норма за логистичния бранш, само че от East Ring имат вяра, че това е резистентен метод да са потребни на своите клиенти. " Най-големият проблем на фирмите сега е да намерят качествени чиновници и да ги задържат. В настоящия пазар чиновниците постоянно имат повече от една опция и се откриват там, където се усещат добре, " разяснява Христо Кусев - младши. " Ние желаеме да помогнем на нашите клиенти да са атрактивни, а средата става не по-малко значима от положителната заплата. Хората се интересуват по какъв начин се хранят, какъв въздух дишат, къде се намират, " споделя още той.
Капитал - брой 37
Мениджмънтът на East Ring възнамерява и още начинания за развиване на инфраструктурата за спорт и отдих и здравословна среда, които ще се осъществят с разрастването на логистичния парк. С реализацията на здания 3 и 4 ще бъде издигнато и игрище за мини-футбол.
Фотограф: Николай Райков Успешни партньорства
Стратегията за резистентност е залегнала от началото на плана през 2011 година Сред преимуществата на e фактът, че постройките са сертифицирани по BREEAM (от англ. Building Research Establishment Environmental Assessment Method) - интернационален стандарт за оценка на устойчивостта на инфраструктурни планове и здания. Системата прави оценка плановете по отношение на тяхното влияние за околната и социално-икономическа среда в категориите: ръководство, сила, здраве и благоденствие, превоз, водни запаси, материали, боклуци, замърсяване на околната среда.

В създаването на плана вземат участие австрийски консултанти, по чиято рекомендация плътността на застрояване е лимитирана до 40%. Това усилва разноските за вложителя, само че носи преимущества за East Ring - задоволително място за бързи и безвредни маневри на камионите, опция за претоварване отвън склада, опция за нанагорнище на камиони и за депозиране навън. Сред наемателите в парка сега са DHL, Евро 07, Caven Orbico, Romstal, Iron Mountain, Siko Trans.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР