Последните дни преди изборите винаги са най-интензивни. От тях има

...
Последните дни преди изборите винаги са най-интензивни. От тях има
Коментари Харесай

Деница Сачева е оптимист за изборите

Последните дни преди изборите постоянно са най-интензивни. От тях има най-големи упования да активизират както твърдите ядра, по този начин и хората, които се двоумят. Надяваме се в оставащите пет дни до вота да успеем да убедим колебаещите се, че България би трябвало да има устойчиво държавно управление и страната би трябвало да се върне на пътя на стабилността, а обединението ГЕРБ-СДС има опит, познания, добър тим и добра стратегия за задачата. Това съобщи в студиото по Народоосвободителна въстаническа армия Деница Сачева от ГЕРБ.

По думите ѝ през последните две годни България е опитала задоволително. „ Крайно време е, и това чакат хората, е да се сформира държавно управление. Посланието на тези избори е доста ясно – би трябвало да се хванем за ръце и да работим дружно ”.

Тя разяснява и ролята на Бойко Борисов в политиката и възможната опция той да поведе още веднъж кабинет на ГЕРБ, в случай че партията е първа политическа мощ. „ Ролята на господин Борисов  се дефинира от гласоподавателите.  При предходните четири вота стана ясно, че Бойко Борисов е водач и без ГЕРБ няма по какъв начин да има нито устойчиво ръководство, нито постоянна политика в България ”.

„ Дали сме твърда поръчка, че ще работим твърдо за правосъдна промяна ”, уточни Сачева. И добави: „ Когато този законопроект влезе в идващото Народно събрание – той ще бъде гласуван с гласовете на ГЕРБ-СДС. Без нашите гласове този законопроект няма по какъв начин да бъде признат ”.

Според нея отчетът на Държавния департамент на Съединени американски щати, който излезе през миналата седмица е извънредно стеснителен. „ Той е за 2022 година и в него ясно се споделя, че през тази съответна година, в която не ръководи ГЕРБ, има корупция на високите етажи в държавното управление и на държавната администрация. Така че хората, които пристигнаха с лозунгите за нулева приемливост към корупцията, трябва да дават повече отговори ”.
ТЕМА преди 14 минути 153 преди 16 часа 635 преди 17 часа 2198
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР