Последните данни за разпространието на коронавируса: Прочетете ощеЦяла нощ пожарникари

...
Последните данни за разпространието на коронавируса: Прочетете ощеЦяла нощ пожарникари
Коментари Харесай

ОБЗОР: Николай от Рогош убил роднините си заради 12-годишен тормоз, ПП и ДБ отиват самостоятелно на изборите

Последните данни за разпространието на ковид:
Прочетете още

Цяла нощ пожарникари дежуриха на Младежкия рид, с цел да не се разпали пожара още веднъж. В следобните часове пожарът още веднъж се разпали, само че беше бързо овладян.

Пътен случай настъпи тази заран в Казанлък, до момента в който полицията отделя придвижването поради пожара, който потегли през вчерашния ден на военния полигон над града при следено неутрализиране на муниции.

Продължават мненията за газа в България.

Вече се следи нарастване на дебита на водоизточника, който зарежда град Своге и прилежащите села. Работи се по построяването на два шахтови кладенеца.

Лидерът на Има Такъв Народ Слави Трифонов е бил проверяван от контролните органи, тъй като не е подал декларация за притежаваните от него средства и имущество.

Николай Христов, прострелял невъзмутимо трима души в село Рогош, поска да бъде пуснат под домакински арест. Той съобщи, че тормозът на убитете от него траял 12 години.

Избори за българите в чужбина ще има в 61 страни, а секциите, които ще бъдат разкрити отвън България може да доближат до 800.

Носенето на маски в градския превоз в цялата страна остава наложително най-малко до 25 август. Това гласи новата заповед на служебния здравен министър Д-р Асен Меджидиев. Последната му заповед беше в действие до през днешния ден – 18 август. Маските остават наложителни и в лечебни и обществени заведения, аптеки и оптики.

Двете деца, настанени в „ Пирогов “ от старозагорската университетска болница, които пострадаха най-тежко при злополуката на автомагистрала „ Тракия ", бяха превозени до Сърбия през днешния ден.

32-годишен мотоциклетист е в болница, без заплаха за живота, откакто е самокатастрофирал на кръстовище в пловдивското село Черничево. Инцидентът е станал към 21.30 часа през вчерашния ден.

42-годишен пловдивчанин е бил пребит в парк Бунарджика.

Автомобил " Мерцедес " осъмна със забита кирка в предния похлупак тази заран. Инцидентът е станал в софийския квартал " Надежда " 4.

Държавната консолидационна компания (ДКК) разгласи, че подхваща незабавни ограничения за излекуване на дъщерните сдружения.

Управителят на НЗОК проф. Петко Салчев е най-високоплатеният началник на здравна институция. Годишният данъчен приход на шефа на здравния фонд възлиза на 204 118, което допуска 17 000 лева месечна заплата. Това демонстрират цифрите в данъчните заявления за имущество и ползи, оповестени от КПКОНПИ.

На 31 август ще бъде изтеглен жребият за номерата на партиите, с които ще вземат участие на изборите през октомври,обяви ЦИК. Регистрирани са 24 партии и 7 обединения. Проверките на подадените документи не престават. На 2 обединения и 1 партия документите са върнати. На 4 партии и 1 коалиция инспекциите към момента не са завършили.

АБВ няма да продължи съдружните си взаимоотношения с „ Българска социалистическа партия за България “. За идния парламентарен избор на 2 октомври партията ще даде поддръжката си за обединението, водена от Стефан Янев, " Български напредък ", заяви ръководителят на АБВ Румен Петков.

Финансистът и някогашен народен представител Владислав Панев сезира Комисията за финансов контрол (КФН) с искане да ревизира дали са операция на пазара обществени изказваният на някогашния министър председател Бойко Борисов.

Съдът взе мярка за неотклонение " задържане под стража " на 40-годишния сръбски водач, упрекнат за тежката злополука със сръбски рейс на Автомагистрала „ Тракия “.

На 3 октомври ще бъдат оповестени резултатите от Преброяване 2021.

“Продължаваме Промяната” и “Демократична България” няма да се явят дружно на идните предварителни парламентарни избори.

Разследващи са претърсили офиса на основния проектант на Кърджали Делин Запартов, задържан е бил медиатор, който е изискал рушвет от 50 000 лв., с цел да му бъде издадено позволение за градеж на жилищна постройка в Кърджали.

Мъж пострада при злополука на колетото на Панаира.

Пекин няма да се поколебае да употребява мощ, в случай че бъде предизвикан по-сериозно. Това разгласи китайският дипломат у нас, във връзка визитата на Нанси Пелоси в Тайван.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР