Последни данни за разпространинето на коронавируса в България: Вече не можем

...
Последни данни за разпространинето на коронавируса в България: Вече не можем
Коментари Харесай

ОБЗОР: Неадекватен шофьор предизвика хаос на центъра, цирк в съда

Последни данни за разпространинето на ковид в България: 

„ Вече не можем да устояваме ”, това обявиха тази заран недоволни търговци, които имат обекти на Брезовско шосе. Те се събраха на митинг, с цел да изкажат възмущението си от снадки период на ремонта на пътя и неговия застой сега. Всичко това се отразява на бизнеса им, като някои от тях означават спад на оборота си с 60%.

" За Великнед считаме да пуснем придвижването в две елементи на две автомагистрали. Едната е частта Ботегвград към Мездра. Другото е Автомагистрала ” Европа ”. Надяваме се да пуснем 7 към километра. " Това съобщи министър Иван Шишков.

Екстрадираната в Съединени американски щати 41-годишната Ирина Дилкинска в никакъв случай не е била в Съединени американски щати и не е работила директно за „ One Coin “, аленият бюлетин е основан на две клетвени деклараци. Това заяви адвокатът на българката Николай Петров. Според него клиентката му е изготвяла  контракти и не е знаела, че нарушава закона. Не се е крила. Задържали са я пред учебното заведение на сина й, разясни още той. 

Комисията за отбрана на конкуренция санкции Лукойл със 70 млн. лв..

Истински цирк сътвори в правосъдната зала Александър Радев, обвиняем за убийството на брачна половинка си Андреас Ропел в Стамболийски. Мъжът се опита да влезе в ролята на арбитър по делото, заявявайки че не дава ход на разпоредителното съвещание, след което се опита да изгони прокурора, а накрая принуди и юриста си да се отдръпна като негов бранител. За похлупак на всичко сподели пред магистратите, че е „ основно настоящо лице във кино лентата ” и иска да се пази самичък, макар тежкото съзнателно закононарушение в което е упрекнат. 

Жител на Съединение бе хванат да кара след огромно количество изпит алкохол. Около 18.15 ч. през вчерашния ден той бил засечен с „ Мерцедес “-а си от чиновници на РУ-Труд и последвалата инспекция с дрегер открила съществуване на над 3 промила. Нарушителят е арестуван за период до 24 часа. 

Тол таксите ще бъдат увеличени, тъй като увеличението бе отложено от края на 2022 година Цената им ще се дефинира и от километрите, които минават превозвачите. Това съобщи районният министър Иван Шишков.

„ Катастрофата от през вчерашния ден сигурно не беше лека, това момче караше най-малко с над 70 км/ч. ”. Това разяснява пред TrafficNews потърпевшият при верижната злополука с три коли на бул. „ България ” от през вчерашния ден. Припомняме, че след вчерашният случай се появи информация, че мъжът, пътувал във втората кола от марката „ Сеат ”, е показал експанзия към лидера на алената „ Шкода ”, която съгласно думите на потърпевшия се е забила в колата му.

След сезиране на основния прокурор на Република България Иван Гешев от поданици на Пловдив е била разпоредена инспекция по реда на надзора за правда, която е била осъществена от Окръжна прокуратура-Пловдив. След като тя е завършила, са били открити нормативни и в действителност разминавания, свързани с неналичието на контейнери за боклук в квартал " Столипиново “ в Пловдив. При инспекцията са събрани данни и за съществуването на голям брой противозаконни сметища в същия регион, оповестяват от пресцентъра на Прокуратурата.

8 души са задържани при полицейска акция по попречване на сборичкване сред два рода на ул. „ Освобождение “ в Девин. Масовото сборичкване е станало по време на спецоперация за противопоставяне на стандартната престъпност.

България не взе участие в взаимната доставка на снаряди за Украйна дружно с други девет страни, съобщи президентът Румен Радев в Брюксел, където съставлява България на съвещанието на Европейския съвет. 

Комисията за защита на конкуренцията със подозрение за сделки и нелоялни практики сред търговски вериги и асоциации, с цел да не се позволяват съперници до пазара. За да потвърди подозренията си, комисията е е образувала три производства. 

След дълготрайно преследване и търсене екипи от полицейското управление в Панагюрище и сектора в Стрелча задържаха мъж направил обири от търговски обекти. В издирвателните мероприятия са употребявани следово куче, дрон, оказано е скъпо подпомагане от страна на лесничеи.

Ремонтът на Концертна зала още веднъж може да влезе в ням коловоз, откакто стана ясно, че и двамата претенденти - Парсек Груп ЕООД и ДЗЗД Рея, не са приложили нужните документи, че имат опит в осъществяването на сходни обекти. 

Заловиха незаконни мигранти в София и Симеоновград.

„ Складът и пространствата, където са машините за гласоподаване се охраняват от Жандармерията. В складовете няма други неща. Допускат се единствено хора, минали инспекция на ДАНС. Това съобщи заместник-председателят на ЦИК Росица Матева на постоянен брифинг в Комисията.

Иво Гуидо Хоскенс е вписан като нов шеф на " Лукойл-България ", демонстрира информация в Търговския указател. Той ще смени Андрей Матюхов, който заемаше поста малко повече от две години. В уеб страницата на компанията като общоприет шеф към момента е посочен Матюхов.

Още забележки по стадион „ Христо Ботев ”, установени от строителния контрол, са били отстранени през днешния ден, оповестиха от компанията реализатор ПИМК.  

Спукан тръбопровод прекрати придвижването на влаковете на жп гара Пловдив. След към час придвижването на влаковете беше възобновено. 

Районна прокуратура–Пловдив притегли като обвинена 54-годишната жена за машинация в изключително огромни размери.

Шофьор провокира сериозен безпорядък на централен бул. в Пловдив, откакто спря по средата на пътното платно. Оказа се, че той е бил дрогиран и пийнал и е остарял познайник на полицията.

Консорциум с водещ сътрудник " Главболгарстрой " смени сдружението на " Чирен дрилинг 2022 " в процедурата за 13 нови сондажа за разширението на газовото вместилище в Чирен.  " Булгартрансгаз " оповестява, че поради отвод на първия класиран в процедурата за реализатор е избран вторият.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР