Последната официална жена до Слави Трифонов вдигна завесата над митичната

...
Последната официална жена до Слави Трифонов вдигна завесата над митичната
Коментари Харесай

Бившата на Слави проговори: Плаках много нощи, докато бях с него

Последната публична жена до Слави Трифонов подвигна завесата над митичната им връзка 6 години след тяхната дефинитивна разлъка. Танцьорката Мартина Огнянова, която дълго време бе част от балет „ Магаданс “ в „ Шоуто на Слави “, се изповяда във видео в обществената мрежа фейсбук, разкривайки неподозирани детайлности за взаимния ѝ живот с Дългия. „ Според всеобщите разбирания живеех живот на принцеса. Бях с мъж, който беше доста прочут, доста авторитетен. Отстрани изглеждаше прелестно. Той можеше да си разреши всичко, което изиска, в това число и за мен.

7 години имах тази връзка. Всички приятелки към мен желаеха да им се случи същото нещо. Говорили сме си по какъв начин съм се държала, че е станало, за какво съм забавна. Те желаеха непременно да им се случи това. Близките ми хора също бяха щастливи, тъй като в профил изглеждаше вълшебно. Един мъж, който има всичко – финансови благоприятни условия, въздействие, власт и е прочут. Помежду си обаче имахме заложени връзки – всеки е в някаква роля, с цел да изградим „ прелестния свят “ и „ прелестния дворец “, в който живеем, а всички в близост споделят: „ Уау, ето го съвършенството, и ние желаеме “, стартира описа си Мартина.

"Отстрани изглеждаха по този начин нещата. Аз несъмнено съм била в самозаблуда. Никога не съм показвала и демонстрирала състояние. Със сигурност егото ми се е радвало и се е блазнело от мнението и погледите на хората – за тях всичко изглеждаше супер. Вътрешно за мен не беше по този начин. Имало е доста нощи, в които съм плакала “, продължава с откровения си роман Мартина, разкривайки, че била жертва на непрекъснат надзор и се е налагало да живее напълно по разпоредбите на Трифонов.

„ Имала съм терзания, подозрения за качеството на връзката с този човек. Хич не одобрявам ревността, само че от време на време човек усеща, че има нещо, което не е наред. И този конфликт сред това, което чувствам, а не желая да го чувствам.. И другите обстановки. Не става, когато нещо е стъпило единствено на материално равнище...Аз ще направя по този начин, тъй като той желае по този начин. Сега ще отидем на отмора еди-къде си, след това тука ще работим, тук имаме отговорности, там отговорности.

Един подобен свят с график и проект и сякаш не се усещах изморена, само че имаше толкоз нощи, в които съм плакала. И гледах в никакъв случай да не съм сама. Обаче като останеш самичък...Те не знаят тези мънички подозрения, обстановки и ние, прикривайки ги от хората, разрешаваме нашият свят да наподобява съвършен за тях “, изповядва се някогашната обичана на Дългия.

"Изживявах си го някак си. Един ден срещнах Коко (бел. ред. – сегашния ѝ мъж). Вече нещата във връзката ми бяха почнали да стават зле. Дълбоко в мен не се усещах въобще добре, макар че на напред във времето всичко изглеждаше обикновено, аз знаех, че не се усещах добре. Отидох да упражнявам бокс в една зала. Коко пристигна да замества треньора ми. Излязохме един път на разходка и до ден сегашен не сме се разделяли “, споделя съвсем през сълзи Мартина.

Към днешна дата Огнянова към този момент не се занимава с танци. С сегашния ѝ мъж Коко развиват общ бизнес, обвързван с импорт на задгранични козметични артикули. Красивата варненка, която дълги години бе до Слави Трифонов, към този момент има две деца от някогашния боксьор. След раздялата с Дългия тя освен бе изхвърлена от балета на шоуто му, само че остана и без жилище и кола, с каквито разполагаше, до момента в който бяха дружно. Сега Мартина живее надалеч по-скромен живот, само че признава, че се усеща повече от щастлива и е срещнала мъжа, за който постоянно е мечтала. „ Чувствам се с него, като че ли ми е не просто обичан, а другар. Можем да приказваме за всичко, споделяме си доста “, прибавя Огнянова за живота си в този момент.

източник:ПИК

Снимка: фейсбук слави трифонов
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР