Последната му роля е във филма на Куентин Тарантино Имало

...
Последната му роля е във филма на Куентин Тарантино Имало
Коментари Харесай

Краят На Една Епоха. Отиде Си Холивудската Легенда Бърт Рейнолдс

Последната му роля е във кино лентата на Куентин Тарантино " Имало едно време в Холивуд ", който би трябвало да излезе през 2019 година

През 1980 година функциите му стартират да понижават, а поради несполучливи вложения в заведения за хранене и футболен тим във Флорида затъва финансово. Завръща се през 1997 година в " Буги нощи " в ролята на режисьор на порно филми.

Рейнолдс има два брака. Първият е с английската актриса Джуди Карни през 1963 година, с която се развежда две години по-късно. През 1988 година се дами за Лони Андерсън, само че бракът им завършва през 1993 година Има и връзка с актрисата Сали Фийлд, която по-късно назовава " любовта на моя живот ".

През 2014 година, поради финансови проблеми, е заставен да продаде скъпи мемоари, измежду които и премията си " Златен глобус ".

Арнолд Шварценегер написа в Туитър, че Рейнолдс е бил един от неговите герои, който е посочил, по какъв начин човек може от състезател да се трансформира във високоплатен артист. Шварценегер акцентира, че Рейнолдс е имал ужасно възприятие за комизъм и постоянно го е вдъхновявал.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР