Последната една година се оказа доста пренареждаща, по отношение на

...
Последната една година се оказа доста пренареждаща, по отношение на
Коментари Харесай

5 модерни игри за събиране с приятели

Последната една година се оказа много пренареждаща, във връзка с целите. Младите хора, а и освен, се научихме да отделяме повече време за фамилии и другари, вместо това да посещаваме всички тези мероприятия, на които можем да срещнем погледите само на непознати персони.
През тази една година успяхме да научим нещо доста значимо – времето, споделено с другари, е скъпо.
Куп съвременни игри си проправиха път в всекидневието ни и ни разкриха своя „ капацитет ”. Днес ще споделим за някои от тях, които считаме, че са почтени за всяка компания, било то семейство, другари, сътрудници, съседи, братовчеди и така нататък
Ето и топ 5 игри, които могат да трансфорат всяка свободна минута в същинско премеждие:
Настолна игра „ Dixit ”
Това е една от най-забавните настолни игри, основани за огромни и радостни компании. Тя предлага премеждие за въображението, на което мъчно човек би могъл да се насити. Препоръчваме я с две ръце, изключително в приятна компания през летните месеци и с коктейл JohnnieLemonade в ръка. Тази освежаваща напитка има способността да усмихва още повече хората и да оставя трайни и незабравими мемоари в съзнанието им. Тя е лека, ефирна и с привкус на крем ванилия с карамелизирана захар.
Настолна игра „ Activity ”
Истинска класика в жанра. Играта е обичана на редица генерации. Чрез нея освен можете да демонстрирате умения, само че и да не спирате да се радостните. Категорични сме в това, че „ Activity ” може да запълни времето ви по изумителен метод и да ви залее с всички тези страсти, от които се нуждаете.
За да бъде обаче играта още по-изключителна, нужно е да се насладите на неповторимия усет на Johnnie Blonde. Вкусът му е уравновесен, кремообразен и мек, със сладки нотки на ванилия и подправки.

„ SCRABBLE ” Игра на думи
С нея хората по целия свят неуморно се забавляват. Увлекателната игра е подобаваща за дребни и огромни. В приключението могат да се включат от 2 до 4 играчи и да споделят времето си дружно.
Настолна игра „ Dune ”
Тя се подрежда измежду геймърските заглавия, въпреки да са минали 40 години от дебюта й. Всяка нова серия е в положение да ни потопи в едни радикално разнообразни светове и да ни откъсне сполучливо от сивото всекидневие, на което всеки от нас съумява да попадне в плен.
Докато се забавлявате с другари, не пропускайте да си извършите един ободрителен коктейл с Johnnie Blonde , газирана вода, ликьор от любеница и комат папая. Сигурни сме, че ваниловите нотки, премесени с аромата на свежи горски плодове, ще се трансфорат в превъзходен свършек на една дълга и изморителна седмица.
Настолна игра „ Монополи ”
Едва ли има хора, които в никакъв случай до в този момент не са пробвали тази развлекателна игра, в която можем да демонстрираме предприемачески дух? Докато я играем с другари, разчитаме на малко шанс и доста тактика, тъй че най-после да бъдем спечелили.
Победители обаче не са хората, които печелят овациите за 5 минути, а тези, които са обградени от другари и постоянно има с кого да споделят времето си.
Не пилейте почивните дни за срещи с непознати, тъй като най-близките ни хора са най-хубавата компания. Като прибавим и някоя от гореизброените настолни игри и коктейла JohnnieLemonade, то всичко е напълно красиво и тънещо в развлечение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР