Последната акция на „Пътна полиция“ бе насочена към установяване на

...
Последната акция на „Пътна полиция“ бе насочена към установяване на
Коментари Харесай

„Пътна полиция“: Платените глоби на ГКПП до момента са 373 на стойност 28 000 лева

Последната акция на „ Пътна полиция “ бе ориентирана към определяне на нарушавания по автомагистралите. Констатирани са над 3000 нарушавания. 7500 лидера са тестваните водачи. Това съобщи гл. контрольор Николай Крушарски от „ Пътна полиция “, съобщи кореспондент на Novini.bg.

По думите му над 50 лидера са седнали зад кормилото след използването на алкохол. Над 200 не са употребявали предпазен колан.

Предстои нова интервенция. Тя ще завърши в неделя. Насочена е към запазване на живота и здравето на лицата до 18 година възраст.

Нови опашки от водачи се вият пред столичния КАТ

„ Насочили сме вниманието си към водачите, които лишават преимущество, не се преценяват със знаците и местата, на които играят деца. Децата също би трябвало да съблюдават разпоредбите за придвижване и да пресичат единствено на пешеходни пътеки и на указаните за това места “, акцентира той.

От „ Пътна полиция “ прецизираха, че не се не разрешава на никой да напусне страната.

„ Спазваме на буквата на закона. Когато лидер има незаплатени санкции или влезнали в действие постановления, той няма право да кара, до момента в който не ги заплати. Ние единствено връчваме фишовете, не пожелаваме наложително да заплащат. Предоставяме им условия да платят на граничния пункт. Платените санкции на Граничен контролно-пропусквателен пункт досега са 373 на стойност 28 000 лв. “, стана ясно по време на брифинга.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР