Последен работен ден за 48-ото Народно събрание. Депутатите отложиха гласуването

...
Последен работен ден за 48-ото Народно събрание. Депутатите отложиха гласуването
Коментари Харесай

Последен работен ден на 48-ото Народно събрание, очаква се указът на президента

Последен работен ден за 48-ото Народно заседание. Депутатите отложиха гласуването на четири декларациии свързани със развиването на връзките ни със Северна Македония. Те са импортирани от " Възраждане ", " Продължаваме Промяната ", ГЕРБ-СДС и " Демократична България ".

Вносителите показват в претекстовете противоречие с езика на омразата и се акцентира нуждата управляващите в Северна Македония да подхващат ограничения за преустановяване на целенасоченото потребление на експанзия против България.

Народните представители упорстват влстите да подхващат целенасочени ограничения за битка с закононарушенията от ненавист във всички форми и проявления, както и да бъдат разкрити и осъдени причинителите на нападението против Християн Пендиков.

За да бъде необуздано публично 48-ото Народно събрание, чака се президентът Румен Радев да издаде указа, с който се приключва животът на този парламент. С различен декрет Радев би трябвало да назначи нов длъжностен кабинет, на който се знае, че отпред още веднъж ще бъде Гълъб Донев.

Припомняме, още преди да влязат и да положат клетва, че ще се управляват от ползите на народа, депутатите от 48-ото Народно събрание дадоха явен знак, че не чакат Народното събрание да има живот по-дълъг от няколко месеца. И познаха, въпреки че, съгласно думите им, " поставиха всички старания " да защитят парламентаризма, да се обединят към целите, припознати поотделно от всички, и да излъчат постоянно държавно управление.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР