После я закарал в най-близкото болнично заведение. Бременната му половинка

...
После я закарал в най-близкото болнично заведение. Бременната му половинка
Коментари Харесай

Още Никой Не Знае! Ани Салич На Косъм От Смъртта! Прилошало И Е Зад Волана И Е Станало Страшно! До Нея Е Бил

После я закарал в най-близкото болнично заведение. Бременната му половинка била призната по неотложност. Лекарите открили, че коремът й е цялостен с кръв. Опасността да загуби личния си живот и този на плода била огромна.

След незабавната интервенция Ани изпаднала в кома. Но за наслада на околните й бързо излязла от рисковото положение. Цели шест месеца прекарала на болнично легло. Пиела по цяла шепа хапчета. И непрестанно била на системи. За благополучие бебето се родили крепко.

Дъщеричката й Хана се появила на бял свят доста по-лесно. Но след раждането докторите разкрили някакво обучение в гърдата на Салич. Пак се наложило да легне на операционната маса.

За страдание здравословните несгоди на тв звездата не свършват до тук. Преди известно време журналистката падна и си натроши крайници. Последваха няколко интервенции. На лекарите се наложи да съберат костите на крайника й със седем пирона. Които след шест месеца трябвало да бъдат изведени.

Въпреки неприятния си шанс новинарката съумя да построи блестяща кариера. Тя е считана за една от ветеранките на новинарските блокове, предават от retro.bg.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР