Посланиците на Алжир, Аржентина, Армения, Босна и Херцеговина, Бразилия, Грузия,

...
Посланиците на Алжир, Аржентина, Армения, Босна и Херцеговина, Бразилия, Грузия,
Коментари Харесай

Посланиците на 11 държави гостуват на Чепеларе

Посланиците на Алжир, Аржентина, Армения, Босна и Херцеговина, Бразилия, Грузия, Кипър, Монголия, Палестина, Република Южна Африка, Северна Македония гостуват на Чепеларе, с цел да се срещнат с опциите за туризъм и бизнес, локалните обичаи и просвета, оповестяват от пресцентъра на общината.
Идеята е да се покаже парченце от хубостта на Родопа планина пред представители на дипломатическия корпус у нас, а също по този начин опциите за развиване на туризъм в четири сезона, пъстротата на културния живот.
Посещението на посланиците се реализира по покана на кмета на Чепеларе Славка Чакърова и с общителното подпомагане на съдружие „ Спектър 21 век “ и издание „ Дипломатически набор “.
Програмата планува среща с локалния бизнес, запознаване с туристическите и културни забележителности в региона.
Като част от програмата на 21 юни е проведен концерт „ Шлагерите на Европа “ на Христо Паскалев-Паскал, който ще показа Чепеларе като община, в която се цени освен българската, само че и европейската традиция.
Събитието в Чепеларе е първото, което се провежда от подобен мащаб за дипломатическия корпус отвън София.
Концертът „ Шлагерите на Европа “ се реализира под мотото: „ Да живеем дружно в Европа, значи и да пеем дружно нейните шлагери “ и планува основаването на музикален албум.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР