Посланикът на Япония у нас Н. Пр. Масато Ватанабе връчи

...
Посланикът на Япония у нас Н. Пр. Масато Ватанабе връчи
Коментари Харесай

Посланикът на Япония у нас връчи държавен орден на Георги Стоев

Посланикът на Япония у нас Н. Пр. Масато Ватанабе връчи държавен медал на японското държавно управление " Изгряващо Слънце - Златни лъчи с лента " на Георги Стоев - един от изтъкнате български японисти и измежду най-хубавите в света. Признанието идва поради приноса на Стоев за укрепването на двустранните връзки, насърчаване на икономическия и бизнес продан, образованието на български експерти в Япония и задълбочаването на разбирателството сред българи и японци. Георги Стоев стартира работа като преводач в Българска телеграфна агенция, до наскоро той беше заместител ръководител на Българската търговско-промишлена палата, а сега е член на управителния й съвет.

Признанието на публично Токио идва за забележителния му принос за укрепването на двустранните връзки, насърчаване на икономическия и бизнес продан, образованието на български експерти в Япония и задълбочаването на разбирателството сред българи и японци.

Преди години Георги Стоев - един от шефовете на БВТПП - стартира като преводач в Българска телеграфна агенция, с цел да посвети близо 4 десетилетия за разширението на най-авангардните действителности по сложния за пояснение мост на близостта сред София и Токио.

До наскоро той е 20 години заместник-председател на палатата, а сега е член на управителния ѝ съвет.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР