Посланикът на САЩ в България Херо Мустафа призова американци и

...
Посланикът на САЩ в България Херо Мустафа призова американци и
Коментари Харесай

Посланик Херо Мустафа: В много добра ситуация сме в сравнение с много страни по-света

Посланикът на Съединени американски щати в България Херо Мустафа прикани американци и българи да бъдат дружно в битката против ковид и приветства подхванатите от българските управляващи ограничения.

" Заедно можем да понижим разпространяването на Covid-19. И дружно можем да подкрепим тези хора в нашата общественост, които се нуждаят от спомагателна помощ. Заедно ще се възстановим от това и ще изградим още по-силни връзки - публични, стопански и най-важното - сред хората на България и Америка “, сподели дипломат Мустафа по време на виртуална среща с американци в България.

" Тази обстановка е невиждана и сложна за всички, това е световно предизвикателство. Радвам се, че България и Съединени американски щати стоят дружно, с цел да се оправят с това предизвикателство. Вашата сигурност е приоритет номер 1 за нас, с цел да предпазим американците в България. Моят екип е в непрекъснат контакт с българските управляващи ", сподели тя.

" Знам, че тези изключителни ограничения, които са взети, са сложни, само че те са, с цел да спрем разпространяването на болестта и всички да сме здрави ", добави американският посланик.

" В доста добра обстановка сме спрямо доста страни по-света. Искам да благодаря на хората в България, които са на първа линия в битката - служители на реда, лекари и сестри. Те са герои! ", уточни тя.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР