Посланикът на Германия в страната Анка Фелдхузен беше извикана в

...
Посланикът на Германия в страната Анка Фелдхузен беше извикана в
Коментари Харесай

Посланикът на Германия е извикан в украинското външно министерство

Посланикът на Германия в страната Анка Фелдхузен беше извикана в украинското външно министерство след изказванията на командващия немския флот Кай-Ахим Шьонбах за собствеността на Кримския полуостров и поради позицията на немските управляващи във връзка с крах да достави Киев с оръжие.

„ Беше маркирана безапелационната неприемливост на изказванията на командващия немския флот Кай-Ахим Шьонбах, по-специално, че Крим в никакъв случай няма да се върне в Украйна и че нашата страна не може да извърши критериите за участие в НАТО “, се споделя в изказване на организацията.

Украинското външно министерство също изрази отчаяние от позицията на немските управляващи по отношение на непредоставянето на оръжие на Киев. Киев се надява на спомагателна по-активна позиция на Германия в поддръжка на Украйна и подсилване на отбранителната дарба на страната пред лицето на " съветската опасност ".

По-рано ръководителят на немския флот вицеадмирал Кай-Ахим Шьонбах съобщи, че Крим в никакъв случай повече няма да стане част от Украйна.

Освен това Германия блокира прехвърлянето на лична артилерия в Украйна от естонските управляващи.

Руският президент Владимир Путин неведнъж е подчертавал, че въпросът за Крим е затворен за Русия, а референдумът за полуострова е извършен в прецизно сходство с интернационалното право.

Крим стана съветски район след референдум, извършен там през март 2014 година - болшинството от жителите гласоподаваха за обединяване с Русия.

Превод: ПИ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР