Посланикът на Betfair Ривалдо коментира пред сайта на компанията бъдещето

...
Посланикът на Betfair Ривалдо коментира пред сайта на компанията бъдещето
Коментари Харесай

Ривалдо изказа мнение относно трансферите на Барселона и бъдещето на Коутиньо

Посланикът на Betfair Ривалдо разяснява пред уеб страницата на компанията бъдещето на Коутиньо и трансферните проекти на Барселона.

" Към момента има клюки, че Барселона желае да притегли Миралем Пянич от Ювентус и макар че е доста добър футболист, считам, че клубът би трябвало да се концентрира повече върху сегашното и върху това, което към момента има да се доиграе в Ла Лига ", съобщи легендата на каталунците. " Има време, през което да се мисли за прехвърляния. А и би трябвало да се реши кой ще напусне преди някой да дойде. Клубът би трябвало да направи по този начин, че съставът да не стане прекомерно огромен и някои играчи да не могат да получават късмет за игра. Юве желаят да разменят Пянич за Артур, само че все пак считам, че бразилецът би трябвало да остане в тима, тъй като е млад и се причисли неотдавна в Барселона ", добави още бразилецът.

 Лаутаро и Пянич ще засенчат прехвърлянето на Неймар, предвиждат в Мадрид

Един от играчите, пристигнали при първенците на Испания с огромни очаквания, бе полузащитникът Филипе Коутиньо. Въпреки че не съумя да оправдае упованията, Ривалдо счита, че играчът има още какво да покаже. " След неприятен престой в Барселона и непретенциозен сезон в Байерн той към момента има няколко мача до края на сезона, посредством които да покаже гения си на клубове, които биха желали да го закупят. Може пък да опита да накара Барса да го резервира в състава си за идващия сезон. Все още считам, че Коутиньо има качествата да успее ", изрече мнението си легендата.

Rivaldo: " Chelsea are the favorites to sign Coutinho and I don't believe they will be put off by his recent injury. After all, next season is still very distant and he will have enough time to a completely recover. "
— FCBarcelonaFl #StayHome (@FCBarcelonaFl) May 14, 2020
" Челси са любимец за подписа му и не считам, че биха се отказали поради травмата, която претърпя той неотдавна. От друга страна има доста клубове, които понижат заплатите на играчите си поради рецесията с ковид. Ако играчът самичък направи крачка в тази посока, това ще наподобява като отношение на някой, който желае да остане в клуба и би му спечелило доверието на Барселона и би му дало късмет да покаже какво може. Много неща могат да се случат преди идващия сезон и какво ще стане, следва сами да забележим ", приключи някогашният бразилски нападател.

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР