Пощенска банка стартира стратегическо партньорство с Finance Academy в образователен

...
Пощенска банка стартира стратегическо партньорство с Finance Academy в образователен
Коментари Харесай

Пощенска банка и Finance Academy започват стратегическо партньорство за повишаване на финансовата грамотност

Пощенска банка започва стратегическо партньорство с Finance Academy в учебен план, който цели да даде скъпи познания с практическа устременост за повишение на финансовата просветеност в нашата страна. Двете организации твърдо имат вяра, че подобряването на финансовата просвета ще докара и до развиване на предприемаческата екосистема. По тази причина взаимните им дейности са фокусирани върху шерване на настоящи познания в директна връзка с действителната бизнес среда. Устойчивите вложения в обучение са главен детайл в активността на финансовата институция и нейна дълготрайна обществено виновна политика, тъй като повишението на финансовите познания е тясно обвързвано както с икономическото развиване, по този начин и с цялостното богатство на обществото.
" Вече 30 години сме пълностоен участник в процесите, през които минава българското общество. Нашата задача е от позицията на водеща финансова институция да подкрепяме планове в някои от главните сфери на публичния живот, каквато е образованието. Ето за какво интензивно влагаме в лични планове и се включваме в голям брой просветителни начинания. Със старта на стратегическото ни партньорство с Finance Academy още веднъж вършим оптималното за повишението на финансовата просветеност и просвета в нашата страна. А това ще способства и за развиването на предприемаческата екосистема и възстановяване на бизнес средата ", разясняват от Пощенска банка.
" Мисията на Finance Academy е да трансформира българите в световни жители, които се възползват от верните за тях капиталови и бизнес принадлежности, повишавайки стандарта им на живот. Лекторите на Finance Academy имат вяра, че финансовата просвета у нас може да бъде усъвършенствана посредством непрекъснато рационализиране, шерване на настоящи за времето познания и продан на новаторски хрумвания ", споделят от финансовата академия.
Цялостната просветителна стратегия на Finance Academy е в две посоки и обгръща секторите финанси, вложение, бизнес обмисляне и развиване, като открива нови благоприятни условия пред участниците в образованията. Благодарение на партньорството с Пощенска банка те ще могат да споделят познания и опит с интернационално приети специалисти от банковата сфера. Обученията в стратегиите " Инвестиции и персонални финанси " и " Бизнес и предприемачество " ще продължат до септември и ще покрият тематики, измежду които " Лични и фамилни финанси ", " Инвестиции в недвижими парцели ", " Изграждане и осъществяване на капиталова тактика ", " Бизнес обмисляне " и други. С помощта на потвърдените специалисти от финансовата институция всеки от курсистите ще има опция да приложи наученото посредством осъществяване на на практика задачи по действителни планове.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР