Пощенска банка стана големият победител в 30-то юбилейно издание на

...
Пощенска банка стана големият победител в 30-то юбилейно издание на
Коментари Харесай

Пощенска банка е „Банка на годината“

Пощенска банка стана огромният победител в 30-то юбилейно издание на премиите „ Банка на годината “, проведени от „ Асоциация Банка на годината “. Това е водещото събитие, посредством което бизнесът и обществото дават своята оценка за работата на българската банкова система като значима част от националната стопанска система.

На тържествената гала, която се организира нощес в Гранд хотел Милениум София, финансовата институция беше отличена за изключителното си показване, високите бизнес резултати и успеваемост през миналата година, като получи и наградата за най-динамично разрастваща се банка в страната.
 
Голямата премия „ Банка на годината за 2021 година “ бе връчена на Петя Димитрова, основен изпълнителен шеф и ръководител на Управителния съвет на Пощенска банка, от президента Румен Радев.
 
„ Това е доста прочувствен миг, защото предходната година Пощенска банка означи своята 30-та годишнина. Благодаря на всички мои сътрудници, на акционерите от нашата група и на многочислените ни клиенти. Вярвам, че и през идващите години ще продължим да се развиваме все по този начин сполучливо и да осигурим същото високо качество на услугите ни “, сподели по време на награждаването госпожа Петя Димитрова.

По-рано Пощенска банка получи и влиятелното отличие в категория „ Динамика на развиване “. „ Гордея се, че нашите триумфи са видяни и сме отличени в тази по този начин значима категория. Тя е в това време и доста задължаваща, по тази причина съм уверена, че занапред ще д
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР