Пощенска банка бе отличена за най-добрата банка в банкирането на

...
Пощенска банка бе отличена за най-добрата банка в банкирането на
Коментари Харесай

World Finance Magazine: Пощенска банка е най-добрата в банкирането на дребно в България за 2018 г.

Пощенска банка бе отличена за най-хубавата банка в банкирането на дребно в България за 2018 година от влиятелния конкурс World Finance Banking Awards 2018 на World Finance Magazine. Това е единствената финансова институция от България, която получава отличие в тази категория от старта на премиите през 2010 година Признанието е за постигнатите високи резултати от банката, с помощта на новаторския ѝ и резистентен модел на банкиране на дребно, създадените съвременни артикули и услуги, необятната клонова мрежа от комфортни офиси в цялата страна и дълготрайната тактика за развиване.

През 2017 година Пощенска банка реализира високи резултати във всички браншове на своята активност и регистрира една извънредно сполучлива година. Ръстът в продажбите на жилищни и потребителски заеми е над 50%, като кредитният ѝ портфейл за предходната година се покачва със 110 млн. лева Увеличение от 78% има и при новите регистрации за интернет банкирането e-Postbank. Това спомага банката да осъществя рекордна облага от 136 млн. лева От началото на тази година финансовата институция резервира отличните си резултати и регистрира растеж от 37% в кредитирането на жители и семейства.

Според международното издание банките, които имат най-хубавото бъдеще, са тези, които могат да се възползват от нововъведенията, без да подценяват главните си услуги. Именно те са и носителите на оценките във водещия международен конкурс. Определят се след гласоподаване на читателите на списанието и след изчерпателен разбор, като покриват разнообразни критерии, измежду които въведени нововъведения, достижения и тактика за развиване. Носителите на тазгодишните награди в другите категории на състезанието са банки, които сполучливо употребяват новите технологии, с цел да създадат услугите си още по-удобни за потребителите.

„ Един от главните ни цели в Пощенска банка е да сме сътрудници на жителите и компаниите в България и по тази причина тази премия е извънредно скъпа за нас. Тя е доказателство, че се развиваме в вярната посока, запазвайки доверието на своите клиенти и предоставяйки им услугите и продуктите, от които имат потребност, с цел да осъществят своите проекти. Залагаме на разнообразни цифрови решения, само че ще продължим да развиваме и клоновата си мрежа. Дългосрочната ни тактика остава непроменена − да бъдем банката, дълготраен финансов сътрудник на своите клиенти “, разясняват от Пощенска банка.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР