Посетителите на регионалните изложения TouristAutoShow в Бургас и Варна ще могат

...
Посетителите на регионалните изложения
TouristAutoShow в Бургас и Варна ще могат
Коментари Харесай

Кемпери за продажба и под наем Laika ще радват посетителите на TouristAutoShow

Посетителите на районните изложения TouristAutoShow в Бургас и Варна ще могат да се насладят на два от най-търсените и харесвани италиански модели кемпери Laika, представлявани от компания Димбо. Laika Ecovip 610 и Laika Kreos 4009 ще вземат участие в шоуто в двата града.

Ecovip 610 e цялостен интеграл, с две двойни спални, огромен багажник и електрическо задно легло, което разрешава да увеличите размера на багажника или да разполагате с по-ниско легло в жилищната част, съгласно обстановката и потребностите на клиентите. Моделът е обзаведен още с голям ледник, първокласна баня и тоалетна и въртящи се предни седалки в кабината. Оборудван е с тента и мултимедийна система с камера за задно виждане, което действително го прави подготвен за употреба. В момента в рамките на изложението тази настройка е на промоционална цена от 53 000 евро без Данък добавена стойност.

Kreos 4009 е полуинтегриран с две единични легла в задната част с опция за преобразуване в цяла спалня. По-голям багажник, в който може да се помести мотор или скутер, както и с просторен салон, вид яхта. 4009 разполага също и с предно електрическо легло и възможност за още две спални позиции при преобразуване на масата с диваните в легло – общо 7 спални места. Отново голям хладилник, изцяло оборудвана кухня с домашен вид фурна и първокласна баня с много шкафчета за козметика и персонален багаж, с душ кабина, която се отдела с плътна преграда. Моделът е бестселър на завода производител, както за България, по този начин и за Западна Европа.

Фирма Димбо е представител на италианския цех за кемпери Laika, както и на немските Niemsan+Bischoff и Carado. Освен продажби, Димбо също по този начин отдава нови кемпери Laika чартърен, като цените варират според продължителността, модела и сезона, диапазонът е сред 95 и 140 евро на ден. Всички кемпери чартърен на фирмата са до 3,5 т. и се ръководят с любителска шофьорска брошура. Изложеният Kreos 4009 e част от рентпарка на Димбо.

Всички кемпери Laika са напълно зимно изпълнеше и са подобаващи за целогодишна употреба. Димбо предлага още допълнително съоръжение и аксесоари за кемпери и каравани, както и специализирана сервизна активност за къмпинг коли.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР