Посетете основната страница на Обекти за още интересни материали. Изключително важно

...
Посетете основната страница на Обекти за още интересни материали.
Изключително важно
Коментари Харесай

11 неща, които щастливите двойки правят, преди да си легнат

Посетете главната страница на Обекти за още забавни материали.

Изключително значимо е да прекарате известно време с колегата си преди лягане. Няма значение какъв брой – час или няколко минути. Това е моментът, в който двамата може да се наслаждавате един на различен, да си говорите, да демонстрирате любовта си. Не се нуждаете от нищо повече.

1. Сложете телефоните си на беззвучен режим и ги поставете надалеч от вас

Зависимостта ни към обществените мрежи потиска отделянето на хормона окситоцин. Той е виновен за прочувствената фамилиарност и обязаност. Психотерапевтът Карол Кери ни поучава да следваме следното простичко предписание – изключвайте телефоните си или ги слагайте встрани, незабавно щом стане 21.00 ч.

2. Забравете за работата си

Или най-малко се пробвайте. Не проверявайте работната си поща, до момента в който сте в леглото. Много по-добре е да прекарате малко време дружно и да си починете. По този метод ще бъдете доста по-продуктивни в работата на идващия ден. Разговорите в леглото основават прочувствена връзка сред двойките, оказват помощ ни да забравим проблемите и ни отпускат. Избягвайте разискването на работата, на финансови проблеми или на нещо, което би разтревожило индивида насреща.

3. Лягайте си едновременно със своя сътрудник

Доста двойки не се виждат по през целия ден и имат навика да си лягат по друго време. Според психолога Кърт Смит щастливите двойки мият зъбите си дружно и си лягат едновременно. Това им оказва помощ да запазят топлината и интимността на своята връзка.

4, Следвайте рутина

Следвайте една и съща рутина преди лягане всеки ден, с цел да спите по-добре. По този метод мозъкът ви ще схваща, че сте подготвени а сън и ще приготви тялото ви. Ако я следвате с колегата си, това ще заздрави връзката ви и ще я направи по-интимна.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР