Посещенията на американски бойни кораби в Черно море нямат нищо

...
Посещенията на американски бойни кораби в Черно море нямат нищо
Коментари Харесай

Американските бойни кораби в Черно море трябва да стоят далече от руските брегове, предупреди руски сенатор

Посещенията на американски бойни кораби в Черно море нямат нищо общо със сигурността на Съединени американски щати и са стимулирани от вътрешнополитически съображения, съобщи съветският сенатор Алексей Пушков, представен от Ройтерс.

Той сподели, че тези кораби би трябвало да стоят надалеч от крайбрежията на Русия. Американският ескадрен миноносец "Доналд Кук ", въоръжен с управляеми ракети, се насочи към Черно море през вчерашния ден, "за да извърши интервенции, свързани със сигурността на корабоплаването и да спомага за районната морска непоклатимост ", гласи известие на военноморските сили на Съединени американски щати. "Нашето идване в Черно море ще покаже опциите за взаимоотношение на Военноморски сили при осъществяване на цели на общата сигурност, с цел да можем да действаме дейно при бъдещи рецесии или въздържане на експанзия ", съобщи командващият офицер на "Доналд Кук " Матю Пауъл, представен от Ройтерс.

Руският Черноморски флот стартира да следи придвижването на американския военен транспортен съд, откогато той навлезе в региона, заяви Националният център за ръководство на защитата на Русия, представен от организация РИА Новости. "Американски бойни кораби постоянно посещават Черно море. Тези визити нямат нищо общо със сигурността на Съединени американски щати ", написа в Туитър Пушков, който е член на Комисията за осведомителна политика на Съвета на федерацията - горната камара на съветския парламент. "Тези кораби развяват техния байрак, изпращат ни сигнал и укротяват техните сенатори, които упорстват да се изпрати цялостен военен флот в Черно море. Те би трябвало да стоят надалеч от нашите крайбрежия ", съобщи Пушков.

Според интернационалната спогодба от Монтрьо американски бойни кораби могат да останат в Черно море за не повече от 21 дни, припомня съветският Център за ръководство на защитата, представен от РИА Новости.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР